Obnoviť stránku

Snapchat Spectacles

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Snapchat Spectacles

Známa spoločnosť, ktorá vlastní obľúbenú sociálnu sieť Snapchat predstavuje svoj prvý hardvér. Slnečné okuliare Spectacles nie sú len štýlový doplnok, ale majú v sebe zabudovaný kamerový systém, ktorý komunikuje s aplikáciou Snapchat.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové okuliare s pridanou funkciou kamery
  • Dve širokouhlé šošovky na natáčanie krátkych videí
  • Automatická synchronizácia s aplikáciou snapchat
  • Podpora iOS a Android
  • Celodenná výdrž batérie
  • LED indikujúce stav natáčania a vybíjania batérie

Dvojitá kamera

Na každej strane sa nachádza šošovka so 115° uhlom snímania. Vďaka nim môže užívateľ nahrávať presne to, čo vidí po 10-sekundových úsekoch, ktoré je možné tlačidlom predĺžiť až na pol minúty. Nahraté zábery sa potom automaticky pošlú do aplikácie snapchat. Vďaka formátu rybieho oka si aplikácia video sama oreže a výsledok je tak dobre viditeľný na výšku i šírku displeja.

Jednoduché používanie

Výhodou okuliarov Spectacles je, že si dokážu video uložiť do chvíle, než sa pripoja k telefónu a dáta synchronizujú. Nemusíte tak mať telefón stále pri sebe. Okuliare komunikujú s operačným systémom iOS a Android s tým, že v prípade iOS je možné krátke videá posielať aj cez Bluetooth. Výrobca sľubuje celodennú výdrž batérie, ktorá by sa mala dať v prípade potreby dobiť až 4× pomocou špeciálneho obalu.

Kód:  SSPVR1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09