Obnoviť stránku

Sleeping Dogs

2,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sleeping Dogs

V hre Sleeping Dogs sa hráč ocitne v koži tajného policajta Weia Shena, ktorého úlohou je zvútra rozložiť jednu z najobávanejších zločineckých organizácií na svete - hongkongské Triády.
Sleeping Dogs sú inšpirované klasickými hollywoodskymi a ázijskými akčnými thrillermi. Hra je špinavou policajnou drámou v otvorenom svete živého Hongkongu. Hráč sa vžije do úlohy tajného agenta, Weia Shena, ktorý má za úlohu zvnútra rozložiť jednu z najnebezpečnejších kriminálnych organizácií na svete - hongkongské Triády. Ako hráč budete objavovať preplnený hongkonský ostrov naprieč neónmi sfarbenými ulicami a preplnenými pouličnými trhoviskami, zatiaľ čo pred vami sa bude rozpletať príbeh o lojalite a zrade, kde si Wei začne klásť otázky o vlastných motívoch, zatiaľ čo sa viac a viac ponárate do príbehu.
Hra ponúka akciu na každom rohu, za každým stánkom, v prístavisku alebo v mrakodrape. Budete mať šancu sa zúčastniť intenzívnych prestreliek, adrenalínom naplnených pouličných pretekov a intenzívnych a brutálnych zápasov v bojových umeniach.
Kľúčové prvky:

  • Skvelý príbeh o tajnom policajtovi, v ktorom je odhalenie a smrť na dennom poriadku.
  • Akciou nabitý, explozívny mix smrtiacich bojových umení, intenzívnych prestreliek a brutálnych zabití.
  • Neopísateľné vysokorýchlostné zážitky pri neutíchajúcej akcii v neprebernom množstve exotických automobilov, motoriek a motorových člnov.
  • Zažite ilegálne súperenie v prostredí Hongkongu - Stávky na kohútie zápasy aj bláznivé karaoke bary sú tu na každom rohu.


Parametre a špecifikácia:
Určenie: PC DVD
Žáner: akčný
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 18+

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Drogy, Násilie

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 2 GHz (2 GHz)
Grafická karta nVidia GeForce 560
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 15 GB
Operačný systém Windows XP
Kód:  XXWG372

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17