Obnoviť stránku

Skylanders: Superchargers - Dive Bomber (Vehilce Toy)

Skylanders: Superchargers - Dive Bomber (Vehilce Toy)

S novým dielom Skylanders, Skylanders: Supercharges, prichádza na bojové pole nový prvok - vozidlo. Doprajte si nezabudnuteľný pôžitok z dlhotrvajúcej hry a stavte na Dive Bomber, ktorý možno spárovať s postavou Dive Clops.

Kľúčové vlastnosti

  • Nový prvok
  • Široká paleta herných možností
  • Úzka špecifikácia - určené výhradne pre postavu Dive Clops

Vodný tank ako neporaziteľná zbraň

Dive bomber sa dokáže nielen potápať, ale tiež chrániť svojho pána dive Clops pred prenasledovaním zla. Vďaka kúzelnému oplechovaniu je totiž schopné vydržať ohromný tlak hlbiny oceánu a stáva sa tak doslova nezničiteľným.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  WG383bg
Produktové číslo:  C1522213

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14