Obnoviť stránku

Shin Megami Tensei V: Vengeance – PS4

71,90 €

Shin Megami Tensei V: Vengeance – PS4

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5 prináša dve príbehové línie

Prichádza úplne nový príbeh, ktorý je vyšperkovaný novými lokáciami, démonmi i voľbami. Prejdete dvoma líniami. Preskúmajte dramatický príbeh pomsty temnej strany, alebo sa pustite do pôvodného príbehu, v ktorom prebieha konflikt medzi anjelmi a démonmi.

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5

S novou mocou sa pustíte do tajomnej ríše

Prebudíte sa ako hrdina v Tokiu, ktorý sa prebral z bezvedomia. Krajina je spustošená apokalypsou. Než si však démoni stihnú vziať vašu dušu, objaví sa záchranca, s ktorým sa spojíte a vytvoríte mocnú bytosť Nahobino. Nie ste človek ani démon.

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5

Hľadajte odpovede

Anjeli a démoni spolu bojujú o osud sveta. V tomto temnom príbehu vás bude sprevádzať znepokojujúca atmosféra a tiež krásni a súčasne monštruózni démoni. Hra na konzolu Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5 prináša zdokonalený bojový systém, prístupnejšiu hrateľnosť, nové zážitky s démonmi a rozsiahlejší prieskum oblastí.

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5

Zvoľte si jeden z dvoch príbehov

Vydáte sa príbehom pomsty, alebo stvorenia? V oboch vás čakajú rozporuplné rozhodovania, tragické udalosti a sila pokračovať v boji. Z Tokia zostala len pustatina, kde sú však ukryté predmety potrebné na záchranu života. S démonmi nemusíte vždy bojovať. Skúste sa s nimi spriateliť a získať ich na svoju stranu.

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5

Postapokalyptický svet čaká na vašu záchranu

Zoberiete svoju silu a vstúpite do boja proti temnote, aby ste zachránili svet pred skazou. Systém boja je nabitý stratégiou a rozhodnutiami, ktoré budú mať dlhodobé dôsledky na príbeh. Ponorte sa do epického dobrodružstva plného akcie, napätia a temnoty v hre Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5.

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5

Svet je vo vašich rukách

V hre Shin Megami Tensei V: Vengeance PS4/PS5 si vyskúšate novo nadobudnutú moc v tajomnej ríši, ktorá je plná mýtických božstiev a démonických tyranov. Tí spolu neustále súťažia o prežitie. Nájdite svoju vlastnú cestu medzi démonmi a anjelmi a určite osud sveta.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Shin Megami Tensei

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner RPG, Adventúra

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Jún

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1579
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19