Obnoviť stránku

Seagate Server 1200 SSD 200GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate Server 1200 SSD 200GB

SSD disk Seagate 1200 SSD redukuje kritický výkonnostný rozdiel medzi vysokou rýchlosťou procesora a značne nižšou rýchlosťou prístupu k dátam. Radič špeciálne vyvinutý firmou Seagate využíva algoritmus NAND Management pre optimalizáciu prístupu k často využívaným dátam. Tiež zrýchľuje sekvenčné čítanie dát a napomáha tak k veľkej výkonnosti celého úložného systému. Vďaka tomu sa uplatní do výnimočne vyťažených dátových centier, virtualizačných serverov a cloud systémov.
Vysoká hodnota IOPS s minimálnou latenciou umožňuje efektívne využitie disku napríklad pre cachovanie. S tým súvisí optimalizácia na veľké množstvo prepísanie - až 10 úplných prepísanie disku za deň. SSD disk tiež ponúka vysokú rýchlosť až 12 Gb/s pri zachovaní spätnej kompatibility so súčasnou SAS infraštruktúrou.
Disk poskytuje zachovaní vysokej integrity dát a vysokú odolnosť. Viacvrstvová technológia pre nájdenie a opravu chýb zabráni poškodeniu vašich uložených dát. Samozrejmosťou je ochrana pred stratou dát pri výpadku napájania.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 70,1 mm (7,01 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 104,5 mm (10,45 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 100 g (0,1 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do serveru, Dátové úložiská

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Radič Seagate

Spotreba

Kód:  FP982g9a
Produktové číslo:  ST200FM0053

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04