Obnoviť stránku

SCYTHE Mugen 5

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCYTHE Mugen 5

Člen populárnej a oceňovanej série chladičov od Scythe nerobí žiadne kompromisy z hľadiska dizajnu či výkonu. Prepracovaný tvar pasívu poskytuje bezkonkurenčnú kompatibilitu svojou asymetrickosťou. Okrem leštenej a vysoko kvalitnej medenej základovej dosky sú teraz HeatPipes taky úplne poniklované, aby povrch medi časom nedegradoval a všetko vyzeralo stále úžasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon aj dizajn bez kompromisov
  • Odvod tepla od CPU šesticou HeatPipes
  • Tiché ovievanie s dlhou životnosťou
  • Neprekáža pamätiam a pamäťovým slotom
  • Trvalý vzhľad poniklovanej medi
  • Podpora mnohých rôznych socketov

Maximálna kompatibilita s pamäťami

Moduly operačnej pamäte s veľkými pasívnymi chladičmi nie sú žiadnym problémom pre Mugen 5. HeatPipes sa mierne skláňajú dozadu, takže samotný výmenník tepla nie je nad základovou doskou. Tento asymetrický dizajn umožňuje neobmedzený prístup k pamäťovým slotom. Nikde nič neprekáža.

Vietor menom Kaze Flex

Ventilátor radu Kaze Flex je vybavený ložiskami Sealed Precision Fluid Dynamic Bearing so zníženým trením. Tým sa predĺžila predpokladaná životnosť až na 120 000 hodín a chod je tichší. Aj tak sú tu gumové podložky zabraňujúce prenosu vibrácií a vzniku hluku. Ak radšej požadujete vyšší chladiaci výkon, možno si dokúpiť druhý ventilátor.

Zvládnem to?

Druhá generácia montážneho systému Hyper Precision prináša niekoľko drobných vylepšení pre užívateľskú prívetivosť. Všetko je zmontované a inštalácia je oveľa jednoduchšia. Zdokonalený systém uchytenia H.P.M.S II bol vybavený pružinovými skrutkami pre rovnomerné rozloženie tlaku. Uchytenie je kompatibilné so všetkými súčasnými doskami v čase uvedenia na trh.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 130 mm
Výška 154,5 mm
Hĺbka 110 mm

Parametre

Chladenie Vzduchom

Rýchlosť ventilátorov

Maximálna hlučnosť 24,9 dB
Prietok vzduchu 51,17 CFM (86,94 m3/h)
Regulácia otáčok Automatická regulácia otáčok

Socket

AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+
Intel Socket 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 2011, 775
Kód:  CT260m7g
Produktové číslo:  SCMG-5000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18