Obnoviť stránku

Samsung Gear VR

4,5 76 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear VR


Prekoná vaše predstavy

Nasaďte si okuliare v bridlicovej farbe. Zažite virtuálnu realitu s ergonomickým dizajnom okuliarov Gear VR Lite. Okuliare VR sú vybavené mäkkými a pružnými vypchávkami, ktoré poskytujú maximálne pohodlie.

Samsung Gear VR Lite

Samsung Gear VR Lite

Fascinujúce zážitky

Teraz si každý môže ľahko vychutnávať virtuálnu realitu. S okuliarmi Gear VR Lite pocítite svet siahajúci za hranice vášho periférneho videnia, tak ako na obrovskom plátne.


Vkročte do virtuálnej reality

Samsung Gear VR Lite je teraz kompatibilný s viacerými smartfónmi: Galaxy Note 5, Galaxy S6, S6 EGDE a S6 edge+. Vďaka ich Super AMOLED displeju získavajú používatelia farby, jas a výkon, ktoré sú potrebné pre pohlcujúci zážitok z virtuálnej reality.

Samsung Gear VR Lite

Samsung Gear VR Lite

Ľahšie a pohodlnejšie

Samsung Gear VR Lite je o 22 % ľahší ako predchádzajúca Gear VR Innovator Edition. Tiež touchpad Gear VR poskytuje po vylepšení efektívnejšiu kontrolu pri hraní hier a sledovaní filmov, 360° videí a ďalšieho obsahu.


Kľúčové vlastnosti

  • Virtuálna realita pre váš mobilný telefón.
  • Jednoduché ovládanie pomocou touchpadu.
  • Široká kompatibilita s telefónmi Samsung.
  • Hmotnosť len 310 g.
Kód:  SAAW0020b
Produktové číslo:  SM-R322NZWAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03