Obnoviť stránku

Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller

4,7 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller

Nasaďte si okuliare a zažite dychberúcu virtuálnu realitu s ergonomickým dizajnom okuliarov Samsung Gear VR. Tieto okuliare kladú dôraz predovšetkým na užívateľský komfort. Príjemné polstrovanie vám zaručí dlhšie a príjemnejšie používanie pri vychutnávaní virtuálnej reality. Okuliare Gear VR sú v tomto sete navyše doplnené novým ovládačom Samsung Simple Controller, vďaka ktorému budete mať uľahčený pohyb a interakcie vo virtuálnej realite. Ovládač je prepojený so smartfónom cez rozhranie bluetooth.


Kľúčové vlastnosti

  • Virtuálna realita s vaším smartfónom Samsung
  • Luxusný, elegantný dizajn
  • Príjemné polstrovanie a lepšia ergonómia
  • Set s ovládačom Simple Controller
  • Konektor typu USB-C
  • Široké zorné pole
  • Spätná kompatibilita z USB-C na microUSB vďaka priloženému adaptéru

Výbava okuliarov

Na to, aby ste si mohli užívať virtuálnu realitu, stačí jednoducho vložiť váš smartfón do okuliarov a pripojiť ho do konektora USB. V balení nájdete aj adaptér, ktorý vám zaručí spätnú kompatibilitu z konektora USB-C na microUSB konektor. Ovládanie okuliarov je jednoduché a to vďaka intuitívnym ovládacím prvkom, akým je napríklad integrovaný touchpad. Okuliare dosahujú široké zorné pole v rozsahu 101°. Samsung Gear VR sú kompatibilné s celým radom smartfónov Samsung.


Kompatibilita okuliarov:
Samsung Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy Note 7, Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+ (SM-G955F, SM-G950F, SM-N930, SM-G930F, SM-G935F, SM-G920F, SM-G925F, SM-G928F)

Kompatibilita ovládača Simple Controller:
Samsung Galaxy S6 a novšie

Kód:  SAAW0020d
Produktové číslo:  SM-R324NZAAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12