Obnoviť stránku

Saitek Pro Flight Yoke System

4,6 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saitek Pro Flight Yoke System

Prevratný set leteckého joysticku a panela na ovládanie výkonu motorov, ktorý možno ďalej rozšíriť ďalšími komponentmi firmy Saitek z radu Pro Flight Range, ktorý podáva vynikajúci letecký zážitok aj náročnému leteckému fanúšikovi! Letecký joystick má množstvo ovládacích prvkov a tlačidiel, dokonca aj stopky. Panel s tromi posuvnými ovládačmi možno použiť na reguláciu výkonu motora, ale aj zmesi, sklonu klapiek alebo iných parametrov letu. Prichytenie je realizované pomocou svoriek, ktoré nepovolia ani pri náročných leteckých manévroch. Set má tiež integrovaný USB hub na pripojenie ďalších možných komponentov. Dodávaný software umožňuje ukladanie profilov, takže v každej hre môžete mať nastavené ovládanie rovnako alebo úplne inak, ako budete chcieť.
Parametre a špecifikácia:
Herné vlastnosti:
Letecký joystick + panel s ovládaním výkonu motorovTlačidlá: 14Pohľadový klobúčikTrojpozičné prepínače3 páky na paneli ovládaniaOvládanie náklonu a sklonu na joysticku
Rozhranie:
USB
Podporované OS:
Microsoft Windows XP/XP64/Vista

Kód:  MH745p
Produktové číslo:  PZ44

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02