Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System

4,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System

Pod kontrolou

Základná výbava

Joystick Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S
Ilustrační obrázek
Simulátor

Ako v skutočnosti

Joystick bol vytvorený pre náruživých vyznávačov leteckých simulátorov, a to ako civilných, tak bojových aj retro. S týmto setom získate veľmi realistické ovládanie inšpirované skutočnými bojovými lietadlami, takže vezmete let pevne do svojich rúk.

Regulátor plynu

Regulátor plynu

Pomocou dvojcestného regulátora plynu dáte potrebný ťah virtuálnemu dvojmotorovému letúnovi. Páka tiež poskytuje možnosť upraviť trenie potrebné na ich pohyb. Ak má vaše lietadlo len jeden motor, praktický zámok plynu efektívne prevedie dvojitú plynovú páku do jedného celku.

Bonusové přepínače

Bonusové prepínače a otočné gombíky

16-bitové riešenie snímania jednotlivých prvkov a celý rad prispôsobiteľných možností umožňuje všetko nastavenie riadiacej plochy potrebné na dosiahnutie presnej úrovne leteckého výkonu. Na podsvietenej základnej doske umožňuje prispôsobenie na základe špecifikácií vybraného letúna, čím ešte viac utvrdí váš pôžitok zo simulácie.

Pružinový systém

Riadiaci joystick je upraviteľný pružinovým systémom, a tak umožňuje pilotom meniť silu potrebnú na pohyb páky. Štyri pružiny rôznej odolnosti poskytnú celkovo päť rôznych možností, pretože je možné získať úplnú voľnosť bez použitia pružiny. Uspokojí tým každý štýl lietania.

Kód:  MH738b
Produktové číslo:  SCB432150002/02/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19