Obnoviť stránku

Saitek Pro Flight Rudder Pedals PZ35

4,5 37 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saitek Pro Flight Rudder Pedals PZ35

Precízny herný ovládač s tromi osami, určený pre letecké simulátory, obsahuje dva pedále na ovládanie brzdy a smeru letu. Svojim realistickým spracovaním vám zaručí maximálny pôžitok pri ovládaní lietadla aj helikoptéry. Dlhú životnosť zariadenia zaručuje bezchybné kovové spracovanie častí, ktoré sú najviac namáhané. Pevná základňa zabraňuje nechcenému posunu po podlahe. Zariadenie disponuje mnohými funkciami a umožňuje nastavenie opierky nôh na veľkosť chodidla. Ovládanie je tiché a plynulé, čo zaručuje optimálne a precízne ovládanie.
Pomocou špeciálneho ovládacieho prvku uprostred možno nastaviť rôzny odpor nožných pedálov. K počítaču sa ovládač pripája cez vysokorýchlostné rozhranie USB 2.0 a je spätne kompatibilný s USB 1.1. Dodávané ovládače podporujú operačný systém Microsoft Windows 2000, XP a Vista. Nechýba ani podpora pokročilého SST (Saitek Smart Technology) programovania, v ktorom možno do detailu nastaviť správanie ovládača alebo nahrávať a priraďovať vlastné makrá.
Parametre a špecifikácia:
Hlavné vlastnosti:
Veľmi kvalitná konštrukciaManuálne nastavenie odporu nožných pedálovNastavenie veľkosti opierky nôhPedál pre smerové kormidlo a brzduPokročilé SST programovanie
Rozhranie:
USB 2.0
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 2000/XP/vista

Kód:  MH747
Produktové číslo:  PZ35

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02