Obnoviť stránku

Saitek Farm Sim controller

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saitek Farm Sim controller

Bližšie realite

S týmto realisticky navrhnutým zariadením pre hru Farming Simulator si vyskúšate, aké je to ovládať ťažké stroje na farme. Vďaka dokonalému ovládaniu si naplno vychutnáte pôžitok z hry. Všetko máte plne pod svojou kontrolou, neznie to dobre?

ovládání

Volant

Ovládanie si zamilujete

Nájdete volant, ktorý je bližšie realite. Pri návrhu dizajnéri vychádzali zo skúseností, ktoré nazbierali v teréne, takže disponuje všetkými potrebnými komponentami. Možnosť otáčania volantom o 900 ° oboma smermi, ťažké uveriť že? Odložte svoju klávesnicu, gamepad alebo myš a chopte sa volantu, jedine tak si vychutnáte reálne farmárčenie.


kľúčové vlastnosti

  • Realistické ovládanie
  • Volant vybavený tlačidlami, otočný o 900 ° oboma smermi
  • Kvalitne spracované pedále pre pocit dokonalej kontroly nad rýchlosťou
  • Špeciálny ovládací panel
  • Cez 25 programovateľných tlačidiel
  • Určené pre hru Farming Simulator

rychlost

Kontrola nad rýchlosťou

Výrobca miesto pridania tlačidiel rýchlosti a brzdy na volant, zvolil sadu samostatných pedálov s reguláciou rýchlosti. K prepojeniu pedálov s volantom slúži dlhý USB kábel, ktorý sa vám nebude nikde pliesť. Užite si radosť z rýchlosti!


Ovládanie strojov

Nový bočný panel umožňuje kompletné využitie všetkých funkcií, ktoré hra ponúka. Od nakladania dreva, pripájania nakladača až po ovládanie žeriavu. S pridaným joystickom je ovládanie žeriavu hračka, možnosť pohybu do všetkých osí s perfektnou presnosťou vám vyrazí dych. Samozrejme každý potrebuje oddych, nastavte autopilota a nechajte ho dorobiť vašu prácu. Teraz sa môžete skoncentrovať na vašu ďalšiu úlohu!

Balenie obsahuje:
Volant s USB káblom dĺžky 2 m
Pedále s USB káblom dĺžky 1,8 m
Bočný panel s USB káblom dĺžky 2 m

Kód:  MH899
Produktové číslo:  SCB43216000/0/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06