Obnoviť stránku

Truck Simulator RIG´N´ROLL (Gold Edition)

3,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,36 €

Truck Simulator RIG´N´ROLL (Gold Edition)

Zlatá edícia Rig'n'Roll ponúkne hráčom okrem základnej hry aj dodatok Monster Cup. V samotnej hre sa prevtelíte do mladého muža, ktorý v roku 2024 prichádza do Kalifornie a usiluje sa o naplnenie svojich snov. Túži sa zmocniť vedúcej pozície v miestnej nákladnej doprave a získať tak dominantné postavenie na kalifornských cestách. Hráč má k dispozícii kilometre diaľnic a mnoho miest, ktoré sa môže pokúsiť podrobiť a stať sa taknajväčším prepravcom oblasti. Rig'n'Rollje pokračovaním slávnej Hard Truck série. Hráči si môžu užívať za volantom silných ťahačov pri jazde po kalifornských cestách a navštíviť San Francisco, San Diego, San Jose, Los Angeles a ďalšie veľké mestá. Rig'n'Roll hráčom prináša skvelý zážitok s riadením autentických modelov ťahačov a zobrazením ich interiérov. Ponúkne aj reálny fyzikálny model celého herného sveta askvelé stvárnenie v 3D grafike.
Hráči sa buď snažia predbehnúť svojich súperov, aby doručili náklad na čas, alebo sa zúčastnia pretekov ťahačov, aby si overili svoje profesionálne schopnosti, vylepšili ich a získali tak rešpekt u ostatných vodičov. V Rig' n' Roll si hráči vyskúšajú schopnosť viesť vlastnú dopravnú firmu a svoje manažérske schopnosti od najímania zamestnancov, prideľovania k jednotlivým zákazkám až po nákup vozového parku, čo zvýši ichšance na trhu a odstráni konkurenciu. Hra na PC je najprecíznejšou a najpokrokovejšou simuláciou svojho typu, ktorá kedy bola vytvorená. Rig'n'Roll hráča prenesie do vzrušujúceho príbehu s neočakávaným záverom, kde sa snažíte získať spojencov a bojovať proti zákerným nepriateľom, ktorí nepoznajú hranice, kam až je možné pri boji zájsť…

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Simulátor

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Gold Edition

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 2,4 GHz (2,4 GHz)
Grafická karta ATI Radeon X800
Pamäť RAM 0,5 GB
Potrebný priestor 10 GB
Operačný systém Windows XP
Kód:  WG239b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595071031029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14