Obnoviť stránku

Railway Empire – PS4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Railway Empire – PS4

Railway Empire

Udržte svoje impérium na vrchole

Spojené štáty, 1830: Nový svet“ je na vzostupe. Priemysel je na vzostupe a odštartovali sa preteky o vybudovanie najviac dominantnej a silnej železničnej ríše v celej Severnej Amerike. Avšak, nemôžete len stavať a skúmať pri svojej ceste na vrchol – súťaže nikdy nespia, a aby vaše podnikanie nezaháľalo, budete sa možno musieť uchýliť k tvrdšej taktike a útočiť a sabotovať svojich súperov prostredníctvom nájazdov a priemyselnej špionáže.

Railway Empire

Vytvorte železničné impérium

V Railway Empire vytvoríte komplikovanú a rozsiahlu železničnú sieť, zakúpite viac ako 40 rôznych vlakov modelovaných v mimoriadnych detailoch a kupujete alebo budujte železničné stanice, údržbárske budovy, továrne a turistické atrakcie, aby ste udržali vašu cestovateľskú sieť pred konkurenciou.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Stratégia, Simulátor

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová
Kód:  MSX460
Produktové číslo:  4260458360583

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04