Obnoviť stránku

Qualcomm VR820

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Qualcomm VR820

Qualcomm VR820 sú kvalitné okuliare pre virtuálnu realitu disponujúce kvalitným AMOLED displejom. Ide o samostatne fungujúci celok, bez nutnosti vkladať smartfón či pripájať k počítaču. Okuliare poháňa procesor Snapdragon 820, ktorý zaručuje ich bezproblémový chod. Samotný displej, ktorý je oddelený pre obe oči zvlášť, sa môže pochváliť vysokým rozlíšením 2 880 × 1 440 pixlov. Vďaka dvojici popredných kamier dokážu vytvoriť aj rozšírenú realitu (AR).

Kľúčové vlastnosti

  • AMOLED displej s vysokým rozlíšením
  • snímanie 360° HEVC videa
  • Nízka latencia
  • Kamery na snímanie pozície očí
  • Systém Android
  • Technológia AR

Snímanie očí

Medzi prednosti prístroja patrí inteligentný systém na snímanie očí. Dve vnútorné kamery rozpoznajú, kam sa vaše oko pozerá a môže tak vykresliť detailný trojrozmerný obraz len pre danú oblasť a tým efektívnejšie využiť výkon. To znamená, že výkon okuliarov v určitých prípadoch dostačuje na to, na čo iné okuliare potrebujú výkon pripojeného počítača.

Trackovacie kamery

V prednej časti okuliarov sa nachádza dvojica kamier, ktoré snímajú trojrozmerný obraz a rozpoznajú pohyby vo všetkých smeroch i rotáciách. To umožňuje napríklad snímanie rúk, ktoré potom môžete sledovať priamo vo virtuálnom svete. Spolu s kamerami môžu okuliare vytvoriť tiež rozšírenú realitu (počítačom vytvorené objekty doplnené do reálneho obrazu pred kamerou).

Technické parametre:

Procesor:
Snapdragon 820

Grafický čip:
adreno 530

Latencia (oneskorenie zobrazenie):
18 ms

Frekvencia displeja:
70 Hz

Senzory:
gyroskop, akcelerometer, e-kompas

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Samostatne fungujúce
Kód:  QUALVR1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17