Obnoviť stránku

PS4 – Sleeping Dogs Definitive Edition

4,4 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

PS4 – Sleeping Dogs Definitive Edition

Nová generácia herných konzol si iste zaslúži potešiť svojich majiteľov aj nejakou špičkovou gamesou zo staršieho radu. Preto sa poponáhľala spoločnosť Square Enix a nachystala vyžehlenú verziu Sleeping Dogs. Definitive Edition sa pýši vylepšeným grafickým poňatím, ktoré frčí v natívnom 1080p. Rozhodne veľkou peckou je prítomnosť aj všetkých doteraz vydaných DLC. Celkovo teda ide o vyšperkovanú verziu s celkom veľkou znovuhrateľnosťou.

Brutálny život mafiánskeho veľkomesta


Dejový príbeh Sleeping Dogs čerpá inšpiráciu z klasických hollywoodskych a ázijských akčných thrillerov. V gigantickom a hlavne otvorenom svete energického Hongkongu sa odohráva niekoľko spletitých udalostí. V úlohe tajného agenta Wei Shena máte za úlohu dostať sa dovnútra tej najhoršej zločineckej organizácie. Tŕnistá cesta za dôverou zločincov povedie len cez plnenie náročných úloh. Čoskoro z vás možno bude plnohodnotný člen triád, ale bude sa vám chcieť naspäť na stranu spravodlivosti? Čo keď sa vám kriminálny život zapáči?

V boji iste oceníte, že sa tvorcovia držia zákona malých gangov, kde sa všetko vybavuje ručmo a pokojne iba s nožmi. Dočkáte sa však aj veľkých prestreliek. Boj na blízko však má poriadny drajv a dynamiku. Jeden útok môžete reťaziť do komb, k tomu tu máte úchop, po ktorom sa dá protivník trebárs prehodiť oknom. Vrhnite sa do víru neonového veľkomesta a robte prakticky čokoľvek vás napadne.

Kľúčové prvky:

  • Dospelý príbeh o tajnom policajtovi, v ktorom je odhalenie a smrť na dennom poriadku.
  • Akciou nabitý, explozívny mix smrtiacich bojových umení, intenzívnych prestreliek a brutálnych zabití.
  • Epické vysokorýchlostné zážitky pri neutíchajúcej akcii v neprebernom množstve exotických automobilov, motoriek a motorových člnov.
  • Zažite ilegálne súperenie v prostredí Hongkongu – stávky na kohútie zápasy aj bláznivé karaoke bary sú tu na každom rohu.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Drogy, Násilie

Dátum vydania

Rok vydání 2014
Mesiac vydania Október

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Definitive Edition

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX109
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5021290066502

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13