Obnoviť stránku

PS4 – Skylanders: Swap Force (Starter Pack)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS4 – Skylanders: Swap Force (Starter Pack)

Známa spoločnosť Activision má v rukáve hneď niekoľko špičkových hier. Jednou z nich sú aj potvorky Skylanders. Nový diel s podtitulom Swap Force prináša mohutné a zábavné vylepšenia. Krásne spracované figúrky disponujú úplne novou špeciálnou vlastnosťou. Môžete totiž rôzne kombinovať ich vrchnú a spodnú časť. Celkom 16 nových postavičiek tak prináša až 256 unikátnych kombinácií, čo ponúka neuveriteľné možnosti.
Postavením na špeciálny portál sa váš udatný hrdina prenesie do hry a vydá sa do víru zaujímavo spracovaných súbojov. Už po celé generácie totiž chráni jednotky SWAP Forces staroveký vulkán, ktorý blahodarnou silou dopĺňa ich zdroj mágie. Ultra parádna grafická stránka skvele vyniká na veľkej obrazovke, pretože konzola Xbox One vypočíta aj tie najjemnejšie detaily. Skvelé zážitky a výdatnú zábavu zažijete iba sa Skylanders.
 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 6 rokov

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 4
Kód:  MSX069
Produktové číslo:  C1522085

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14