Obnoviť stránku

PS4 - Just Dance 2014

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS4 - Just Dance 2014


Budúci návštevníci tanečných kurzov pozor! Pre správne načasované a elegantné pohyby je nutné absolvovať výukový kurz v najnovšom pokračovaní špičkovej série Just Dance. Pod dohľad si vás vezme bystré oko vašej konzoly, ktoré šikovne spozná, ako na tom naozaj ste. Rad herných režimov a niekoľko stupňov náročnosti vás rýchlo vtiahne do vírivého poskakovania po celej miestnosti.
Tie najväčšie hity súčasnej hudby spoznáte počas prvých tónov. Daft Punk so svojou hitovkou Get Lucky, Pitbull zaspieva Feel This Moment a hneď na to vás správnym rytmom poblázni David Guetta. Nechýbajú ani staršie legendy v podobe ABBY či Boba Marleyho. Pre maximálnu úroveň zábavy usporiadajte s kamarátmi párty a vrhnite sa do predbiehania najlepšieho skóre.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 4
Kód:  MSX074
Produktové číslo:  USP40360

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19