Obnoviť stránku

PS4 - Fallout 4

4,7 19 hodnotení

PS4 - Fallout 4

dobrodružstvo v otvorenom svete

Čierna budúcnosť

Je to tu znova. Svet je prakticky zničený atómovými výbuchmi a v tomto nehostinnom prostredí si musíte všetko vybudovať takmer od nuly. Vitajte na východnom pobreží Severnej Ameriky a vydajte sa v ústrety nástrahám každodenného života v pustatine, ktorá je nielen zamorená radiáciou, ale aj mutantmi a mnohými inými záškodníkmi.

Věrný čtyřnohý společník

Verný štvornohý spoločník

ŽIARIVÁ Radiácia

Neznámy hrdina z Vaultu 111

Príbeh je zahalený tajomstvom, ale len čo opustíte vaše bezpečné hniezdočko v podobe Vaultu 111, začne sa diať veľa nečakaných udalostí. Znepriatelené strany stále súperia o nadvládu a niekde uprostred medzi nimi sa musíte postarať o svoje živobytie.

RPG systém special

Rozvíjajte postavu podľa vlastnej predstavy

V troskách Bostonu sa musíte postupne zorientovať a vydať sa v ústrety nespočetnému množstvu úloh. Je len na vás, či sa počas putovania pripojíte k niektorej z mnohých frakcií, alebo budete nepriateľský svet brázdiť ako vlk samotár. Základom rozvoja postavy je opäť systém SPECIAL, čo sú počiatočné písmená kľúčových atribútov (strenght, perception, endurance, charizma, inteligencia, agility, luck). Premysleným investovaním skúsenostných bodov potom nasmerujte svoju postavu smerom k tvrdému vojakovi či k presvedčivému diplomatovi.

Okolí Bostonu je nebezpečná destinace

Okolie Bostonu je nebezpečná destinácia

gigantické prostredie

Pokojne aj 400 hodín zážitkov

Po grafickej stránke možno nejde o absolútny hit, ale verme skúseným tvorcom, že zo súčasného herného železa vyťažia aj poslednú kvapku výkonu. Uveriteľnosť sveta však dosahuje maximálnu hranicu a rozhodne si ponurú atmosféru vychutnáte všetkými zmyslami.

Vats vám pomôže PRI likvidácii nepriateľov

Autentické spracovanie bojového systému

Boje opäť fungujú prostredníctvom taktického systému Vats (Vault-Tec Assisted Targeting System), ktorý sa však dočkal veľmi zaujímavých zmien. Najnovšie nedôjde k zastaveniu času, ale len k jeho spomaleniu, čo v praxi prináša veľmi solídny adrenalínový zážitok. K nemu dopomôžu aj prakticky neobmedzené možnosti pri výrobe zbraní. Iste, nájdete tu hotové bambitky rôzneho kalibru, ale čo takto si postaviť úplne vlastnú, s ktorou navyše urobíte aj poriadnu škodu? Máte úplne voľné ruky.

Dokonalý zbraňový arzenál

Dokonalý zbraňový arzenál

Fallout 4

Raj Modder

Fallout 4 bude oficiálne podporovať nápadité výtvory Modder. PC platforma je jasná, ale tvorcovia potvrdzujú, že počítajú aj s PS4 a Xbox One. Čo viac si priať?

Fallout 4

Rádioaktívny Minecraft

Všetko, čo v hre nájdete, ukradnete alebo inak zabavíte, si môžete nasmerovať do svojej základne. Na jej výstavbu budete potrebovať veľa materiálu a bujnú fantáziu.

Fallout 4

Osobný arzenál

Aj svet po jadrovej vojne ponúka zaujímavé možnosti na výrobu ničivých zbraní. Koľko celkom originálnych ich vymyslíte?

Fallout 4

Vychlaďte Nuka-Colu

V hre pokojne strávite aj viac ako 400 hodín a stále budete objavovať nové miesta a veci dosiaľ nepoznané.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG
Herné prostredie Sci-fi, Postapokalyptické

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Fallout

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 4
Kód:  MSX152
Produktové číslo:  5908305218555
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09