Obnoviť stránku

PS4 - Bloodborne GOTY edition

4,6 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS4 - Bloodborne GOTY edition

So strachom na chrbte

Bez súcitu

Existuje celý rad úrovní hernej zábavy, ale dielo japonského šialenca Hidetaka Miyazaki patrí na samotný vrchol a nie je určené pre obyčajných konzumentov smiešnych strieľačiek. Bloodborne sa totiž radí po boku legendárnej série Demon 'Souls a Dark Souls, ktoré sú oslavované pre svoju brutálnu obtiažnosť. Každý krok zlým smerom znamená smrť, ale neustále vo vás hlodá červíček, ktorý láka to skúsiť znova a znova.

Temný príbeh

Nič pre slabochov

Svetom sa šíri tajomná nákaza a v tmavom meste Yharnam sa odohráva rad nekalých vecí. Miestni obyvatelia sú už v podstate netvory a niekoľko málo preživších vám poskytne cenné rady. Vyriešiť vzniknutú situáciu však musíte sami a rozhodne budete mať plné ruky práce. Celá plejáda nepriateľov má pomerne originálny návrh a ich sily sú aj značne naddimenzované.

Bloodborne
 

bojový systém

Hnusáci na každom rohu

K ich zdolaniu vám pomôže premakaný RPG systém zručností, ktorý v spojení so správnou bojovou výbavou dokáže divy. Vývojári ohlásili aj náhodne generované dungeony, takže nikdy dopredu neviete, čo vás čaká za ďalším rohom.

ponurý špeciál

Len pre fanúšikov značky

Exkluzívna a ponurá grafika srší zo všetkých herných záberov, takže nezostáva než popriať dobrý lov a užiť si tento titul iba na konzole novej generácie - PlayStation 4.

Bloodborne
 

zažite viac s GOTY edíciou

DLC súčasťou balenia

Smršť Bloodborne je považovaná z jednu z najlepších hier uplynulého roka, takže v jej prípade platí, že si túto špeciálnu edíciu bez debát zaslúži. V Game of the Year neskôr nájdete ako základnú hru, tak aj vynikajúce DLC s názvom The Old Hunters, ktoré prinesie nové zbrane, zbroje, novú lokáciu, bossov aj pekelnú obtiažnosť, ktorá vaše schopnosti otestuje na maximum.

 
 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia GOTY

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX230
Produktové číslo:  PS719843047
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16