Obnoviť stránku

PS3 - WWE SmackDown vs Raw 2012 (Collectors Edition)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - WWE SmackDown vs Raw 2012 (Collectors Edition)

WWE Smackdown vs Raw 2012 ponúkne dokonale prepracovanú tvorbu postavy, vďaka ktorej sprostredkuje maximálne intenzívny zážitok.Každý šampión musí niekedy začať znovu a každá superhviezda sa mení.Každý súboj ho ešte viac zocelil, každá výzva posilnila.Teraz sú jeho údery silné a presné - je späť.Väčšie, nebezpečnejší a lepšie.
Konečne prichádzajú zápasy, po ktorých ste toľko túžili!Legendárny wrestlingový titul od THQ sa dočkal prepracovanie a prináša najrealistickejší akciu, akú ste kedy zažili.Nová technológia Predator, vylepšený spôsob hrania a nová televízna prezentácia sľubuje najplynulejší, najdynamickejšou a najreálnejšou akčné zápasnícku simuláciu v doterajšej histórii.Vo WWE'12 budete môcť svojich bojovníkov ovládať tak, ako sa vám ani nesnívalo.
Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:

Určenie:PlayStation 3
Žáner:športové simulátor
Lokalizácia:anglická
Obsah sběratelskké edície:
Špeciálne balenie hry
Exkluzívny zberateľská kartička s The Rockom
Zberateľské DVD s The Rockom
Artwork s The Rockom
The Rock ako DLC do hry

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online
Kód:  MS197c1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04