Obnoviť stránku

PS3 - UFC Personal Trainer (Move edition)

3,6 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - UFC Personal Trainer (Move edition)

Fitness hra UFC Trainer bola vyvinutá v spolupráci s národným inštitútom športovej medicíny a trénerov popredných svetových MMA bojovníkov.O váš osobný fitness program sa postarajú legendy, akými sú Mark DellaGrotte, Greg Jackson a Javier Mendez.Ponúknu vám podnetné a motivačné cvičenia, ktoré zahŕňa najúčinnejšie techniky terajších MMA profesionálov.
Celkom sa naučíte 51 rutín z viac ako sedemdesiatich cvikov, ktoré zahŕňajú pohyby zo širokého spektra disciplín, akými sú Wrestling, Kickbox či Muay Thai.Vďaka nim zlepšíte svoju silu, vytrvalosť, a celkovú fyzickú kondíciu.Všetky rutiny sú zamerané na špecifickú svalovú oblasť, zvýšenie individuálnych zručností a dosiahnutie fitness cieľov.Užívatelia sa budú môcť zamerať na špecifickú oblasť vytvorením osobných rutín s až dvanástimi odlišnými cvikmi.Každá rutina podporuje modifikácie a nastavenia rozdielne obtiažnosti.Pri cvičení vás budú tiež sprevádzať úplne realistické virtuálnej MMA tréningové pomôcky.
UFC Trainer obsahuje multiplayer, v ktorom budete súťažiť s priateľmi.Okrem rôznych kopov a úderov vám ponúkne tridsiatich a šesťdesiatich denné programy pre zníženie hmotnosti, vybudovanie svalovej hmoty a zlepšenie fyzickej kondície.Samozrejmosťou je pokročilý tréningový denník, v ktorom si naplánujete rutiny, budete sledovať svoj vývoj a prijímať odporúčania na splnenie požadovaných výsledkov.
Určenie:
PlayStation3 (vyžaduje pohybový ovládač Move)

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Kód:  MS333b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07