Obnoviť stránku

PS3 - The Lord of the Rings: War in the North

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - The Lord of the Rings: War in the North

Dej The Lord of the Rings:War in the North sa odohráva na pozadí slávnej trilógie, ale sám sleduje vlastnú cestu s novým príbehom.To dáva hráčovi jedinečnú príležitosť preskúmať predchádzajúce nevypovedané príbehy v prostredí Stredozeme počas cesty Prsteňa.Toto inovatívne kooperatívnej RPG vás a vašich priateľov zavedie do súboja proti temným silám Stredozeme.
Hra výborne mieša intenzívne súboje s bohatým a vrstveným vývojom postavy.Budete nachádzať a vybavovať sa lepšie a lepšie výzbrojou, vylepšovať svojho hrdinu a užívať si intenzívne boje s priateľmi po boku.Pri boji si zostavíte svoj trojčlenný tím, ktorého prežitie bude záležať iba na tom, ako spolu jednotlivé postavy s ich schopnosťami dokážu spolupracovať.Celým dejom budete sprevádzaní výborne spracovanú príbehovou líniou, ktorá vás nenechá ani na chvíľku bez zaujatia.
Parametre a špecifikácie:
Určenie:PlayStation 3
Žáner:akčné RPG
Kód:  MS488

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18