Obnoviť stránku

PS3 - The Last Of Us CZ

4,8 47 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - The Last Of Us CZ


Sledujte púť Joela a Ellie rozpadajúcim sa svetom, v ktorom spóry podivnej huby pripravili o život väčšinu ľudstva. V zúfalom svete plnom smrti a nákazy si nikto nie je istý ničím. Nikdy nezistíte, či ste stretli parťáka, alebo nepriateľa - ak práve nenarazíte na desivých mutantov. Môžete si byť istí jedine tým, že váš život je neustále v ohrození. V koži pašeráka Joela prisľúbite starému priateľovi priviesť 14-ročnú Ellie cez celé Spojené štáty, samozrejme nažive.

Tvorcom a hlavným vývojárom hry je štúdio Naughty Dog. To sa v posledných rokoch preslávilo najmä sériou adventúr Uncharted, ktorá od hráčov aj kritikov zožala deviatkové hodnotenie ako na bežiacom páse. Titul The Last of Us bol ohlásený na sklonku roku 2011 a čoskoro sa stal stredobodom pozornosti herných médií, ktoré s nadšením zverejňujú každú novú informáciu o hre. Tvorcovia sľubujú zatiaľ nevídané grafické spracovanie, psychologické prekreslenie postáv, prepracovanú umelú inteligenciu a originálne herné mechanizmy.


Parametre a špecifikácia:
Vývojár: Naughty Dog
Vydavateľ: Sony Computer Entertainment
Dátum vydania: 14. jún 2013
Žáner: Akčná adventúra/Survival horror

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma PS3
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 3
Kód:  MS578
Produktové číslo:  PS719275350
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11