Obnoviť stránku

PS3 - SBK 2011 Superbike World Championship

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - SBK 2011 Superbike World Championship

Motocyklové pretekanie SBK 2011 na prvý pohľad zaujme fantastickým grafickým spracovaním.Vynikajúca fyzika zachytáva pohyby každého pretekára dokonale realisticky.Celkom uvidíte cez 100 rôznych animácií detailných pohybov každého jazdca.Znateľného vylepšenia sa dočkali aj trate, na ktorých sa teraz dynamicky objavujú rôzne lúče svetla a tiene.Všetko podporujú perfektne spracované textúry pretekárov a ich strojov.Každá trať bola tiež aktualizovaná, čo sa týka jej zmien v reálnom spracovaní.
V kariérnom režime si vytvoríte jazdca a začnete v menšom tíme Superstock 1000.Následne prejdete triedou Supersport a dostanete sa až do prestížneho SBK majstrovstiev sveta.Kariérny mód vám umožní prevziať úplnú kontrolu nad vedením tímu.Môžete hodnotiť ponuky, sledovať zmluvy, víťazstvo, spoluprácu s rôznymi sponzormi, a samozrejme na vás budú tiež zásadné rozhodnutia týkajúce sa budúcnosti.Budete mať možnosť nastaviť motocykel (s novými parametrami), pracovať s inžiniermi i prispôsobiť svojho osobného jazdca.
V režime SBK TOUR budete cestovať po mape sveta kvôli splneniu rôznych úloh, zoskupených v 6 rôznych úrovniach.Aby ste mohli odomknúť finálové úrovne a všetky ceny, tak musíte úlohy dokončiť v pripravenej postupnosti.SBK Tour ponúka ďalších 50 výziev s premennou obtiažnosťou, ktoré sú rozložené po celom svete.Budete môcť pretekať svojím vlastným štýlom, odblokovať nové okruhy, legendárny jazdca a sériu exkluzívnych záberov.
Vylepšená umelá inteligencia je pretekanie ešte zaujímavejšie.Štýl každého jazdca závisí na jeho jedinečných schopnostiach.Vďaka tomu je eliminovaný nepríjemný vlakový efekt.Teraz vaša prítomnosť vyvíja tlak na protivníkov a núti ich k chybám či zmene pretekárskeho rytmu.Samozrejmosťou sú úplne odlišné správanie motocyklov na mokré a suché trati.Rovnako ako podpora pre až 16 užívateľov v online režime pretekanie.
So 79 jazdci (z ktorých 17 patrí k motocyklistickým legendám) a deviatich prestížnymi značkami motoriek predstavuje SBK 2011 najnabitejšie závodné akciu na dvoch kolesách.Pocítite surovú silu pretekanie na superbicích a vyskúšate aj najnovšie Kawasaki ZX-10R.Čaká na vás 16 vzrušujúcich okruhov, napríklad Portimao, Assen, Silverstone alebo Monza.
Parametre a špecifikácie:
Žáner:závodné
Určenie:PlayStation3
Kód:  MS278c

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02