Obnoviť stránku

PS3 - Invizimals: The Lost Tribes (MOVE Ready)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Invizimals: The Lost Tribes (MOVE Ready)

Hra Invizimals The Lost Tribes vám predstaví svet okolo vás a jeho magická stvorenia.Jedná sa o maličkaté obyvateľov, ktorí nie sú bežným zrakom viditeľní.Dokáže ich odhaliť iba vaše konzoly s pripojenou kamerou pre systém PSP.Pri hraní budete pomocou kamery prehľadávať okolie a počúvať, či nebudete počuť cvakanie prezrádzajúce ich prítomnosť.Akonáhle je začujete, prichystáte špeciálny pást a položíte ju pod priestor označený na displeji.Následne uvidíte, ako svet okolo vás ožije množstvom rôznofarebných zvieratiek.
Aby ste mohli sledovať niektoré Invizimals v ich prirodzenom prostredí, je treba mať v zásobe rôzne farebné veci.Napríklad červený/modrý notebook, púzdro na ceruzku, alebo poznámkový zošit.Napríklad Frostee, stvorenie podobné tučniakovi, miluje sneh, takže sa pre jeho odhalenie výborne hodí list bieleho papiera.Čaká na vás celkom 150 Invizimal, vrátane 70 doposiaľ neobjavených a 80 tých najobľúbenejších z minulých hier.Samozrejmosťou je tiež podpora multiplayeru pre dvoch až šestnásť hráčov.
Parametre a špecifikácie:

Určenie:PSP
Žáner:detská hra
Multiplayer (Ad-Hoc/infraštruktúra):2/2-16 hráčov
Kód:  MS513
Produktové číslo:  PS719206316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11