Obnoviť stránku

PS3 - Guitar Hero Live

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Guitar Hero Live

Konečne je to tu! Spoločnosť Activision prináša nový Guitar Hero Live pre vaše konzoly. Teraz to už môžete rozbehnúť poriadne naplno, a pritom si užiť veľa zábavy s priateľmi. Teraz totiž ponúka niektoré zásadné zmeny, ktoré naozaj potešia.

V rovnomennom režime Guitar Hero Live sa z pohľadu prvej osoby predstavíte alebo pred publikom v malom klube, alebo to môžete poriadne roztočiť na veľkom vonkajšom festivale. Skvele prepracované prostredie a perfektnú atmosféru vytvorí práve publikum, ktoré bude naživo reagovať na váš umelecký výstup. Takže sa môžete zahrať na skutočného profíka a vychutnať si slávu.

Hrajte s ľuďmi po celom svete

Srdcom tejto skvelej hry je nový režim GHTV pre viacerých hráčov, v ktorom si hráči môžu vyberať z rôznych žánrov. Je možné hrať pesničky v rámci jednotlivých kanálov, plniť rôzne výzvy a úlohy, alebo si jednoducho vyberať songy, ktoré vás bavia. V rámci GHTV budete môcť vyzvať svojich kamarátov či náhodných hráčov z celého sveta, aby s vami odohrali neustále aktualizovanú zbierku hudobných klipov.

Nový ovládač

Balenie bude obsahovať ako hru, tak aj novú gitaru. Nový ovládač bude teraz osadený 6-tlačidlovým rozhraním navrhnutým tak, aby sa z vás stala naozajstná rocková hviezda. Začiatočníci budú hrať len s využitím spodného radu troch tlačidiel, aby si užili ten pravý pocit rockovej či popovej hviezdy. Skúsenejší hráči už budú využívať oba rady tlačidiel v štýle hry, ktorý sa má blížiť k hre na gitaru a k hraniu skutočných akordov a zhlukov nôt tak, ako nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Online
Kód:  MS646
Produktové číslo:  C1522158

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09