Obnoviť stránku

PS3 - Guitar Hero III: Metallica

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Guitar Hero III: Metallica

0cm "> Ďalší prírastok do rodiny hier Guitar Hero, Guitar Hero Metallica.V hre je nielen trhák "Ride the Lightning", ale aj 20 ďalších parádnych skladieb od hviezdy hudobného neba, skupiny Metallica.Predstavte sa svetu ako Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett alebo Robert Trujillo a vyskúšajte silu a zručnosť jednej z najvýznamnejších kapiel všetkých čias.
Hra je zostavená podľa programu pripraveného z 45 vypalovaček slávnej skupiny Metallica a ďalších hudobných legiend tak, ako je osobne vybrali členovia tejto skupiny.Nájdete tu napríklad s Alice In Chains, Foo Fighters alebo Queen.Fanúšikovia sa budú môcť vydovádět ako Metallica na miestach, ktoré pripomínajú impozantné prebaly albumov skupiny, motívy ich hudby aj skutočné miesta na Zemi.
Hlavné rysy:
Staňte sa členom skupiny - Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett alebo Robertom Trujillo, s ich charakteristickými pohybmi.--
Nasledujte dráhu metalové legendy v režime jediného nástroja alebo v režime kariéry celej skupiny.--
Ponorte sa do tematických útokov bitevního režime.Môžete si vyskúšať, ako skupinu Metallica poznáte, a zahrať pieseň znova s faktografickými informáciami.
Hra je doslova prešpikovaný rôznymi bonusy, ako sú postupne sprístupňovali nové miesta, piesne, komentáre, videá atď.
Kód:  MS251c

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11