Obnoviť stránku

PS3 - Dragon Age 3: Inquisition

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Dragon Age 3: Inquisition

svet plný fantázie


Výpravné fantasy RPG od štúdia BioWare vás v treťom pokračovaní zavedie do apokalyptického Thedasu, kde budete bojovať na čele inkvizície proti démonom. Pri svojom putovaní rozsiahlym herným svetom sa tiež stretnete s najrôznejšími typmi nepriateľov ako sú mágovia alebo templári. Tešiť sa môžete na krásne výjavy a mnoho nových možností, ktoré nový diel Dragon Age Inquisition prináša. Silnou stránkou celej hry je tiež grafické spracovanie, ktoré je postavené na engine Frostbite 3.

Príbeh hrdinu

Všadeprítomný chaos a vojna

Kataklyzmatická udalosť vrhá svet Thedas do zmätku. Draci zatemňujú oblohu a vrhajú tieň hrôzy na kedysi pokojné kráľovstvo. Mágovia sa púšťajú do totálnej vojny proti despotickým templárom. Národy povstávajú proti sebe. Je na vás a vašej skupine legendárnych hrdinov, aby ste obnovili vo svete poriadok. Veďte inkvizíciu a prenasledujte agentov chaosu. Ako si ťaženie za pravdou bude vyberať svoju daň, mnohé putá a zväzky sa budú formovať, ale aj zanikať.

Dragon Age 3: Inquisition

InkvizíciA a draci


Postavte sa na čelo inkvizície a vydajte sa na nebezpečné ťaženie proti démonom a drakom. Prežite pôsobivý príbeh zasadený do sveta Dragon Age. Pri svojom putovaní rozsiahlym a rozmanitým herným svetom budete nadväzovať vzťahy s radom jedinečných a nezabudnuteľných postáv, ktoré budú ovplyvňovať vaše rozhodovanie v priebehu celého príbehu.

Prispôsobenie

Hrdina na mieru

Pred vstúpením do sveta Dragon age si úplne kompletne nastavíte vzhľad a schopnosti vášho hlavného hrdinu či hrdinky. Tiež si zvolíte zloženie svojich inkvizičných síl a štýl boja. Vďaka tomu budete okamžite pripravení na to pravé epické dobrodružstvo. V hre budú prítomní spolubojovníci, ktorým budete môcť vylepšovať brnenie a vďaka tomu vám pri boji dokážu značne pomôcť k čo najrýchlejšej a najefektívnejšej výhre.

Dragon Age 3: Inquisition

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma PS3
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 3
Kód:  MS355e
Produktové číslo:  C0038305
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08