Obnoviť stránku

PS3 - Deus Ex 3: Human Revolution (Augumented Edition)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Deus Ex 3: Human Revolution (Augumented Edition)

Deus Ex:Human Revolution je tretie pokračovanie sci-fi akčnej série, ktoré nadväzuje na predchádzajúce úspešné tituly.Keď špeciálnej jednotky zabijú vedca, je Adam najatý, aby ako strážca ochraňoval jednu z najviac experimentálnych biotechnologických firiem v Amerike.Všetko, čo si ale myslel, že vie o svojej práci, sa zmenilo.V čase, keď vedecké pokroky bežne vytvára zo športovcov, vojakov a špiónov super pokročilé bytosti, niekto sa veľmi usilovne snaží, aby sa ľudstvo vyvíjalo veľmi konkrétne cestou.Musíte zistiť prečo, lebo rozhodnutia, ktoré urobíte, a voľby, ktoré urobíte, budú tým jediným, čo môže určiť budúcnosť ľudstva.
Hra je perfektným mixom stealth akcie a RPG.Výborne kombinuje rýchle súboje a streľbu s pokročilým vývojom postavy a ponukou širokej palety zbraní.V priebehu deja budete získavať nové schopnosti a vylepšovať svoje existujúce.Vaša postava sa bude vyvíjať presne v kontexte toho, akým spôsobom budete vylepšovať jej schopnosti.Svoje nepriateľov môžete jednoducho postrieľať, alebo sa okolo nich ticho preplížiť.Vždy existuje niekoľko prístupov, ako dosiahnuť požadovaný cieľ.
Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti
Určenie:PlayStation3
Žáner:akčné

Augmented Edition obsahuje:

DVD sa 44minutovým "making of" špeciálnym záznamom, animovaný komiks, E3 trailer a animovaný storyboard
40stránkový art book

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie
Kód:  MS329a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07