Obnoviť stránku

PS3 - Destiny: The Taken King

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Destiny: The Taken King

Viac ako 20 miliónov hráčov pravidelne sadá do svojho herného kútika a púšťa sa do ďalšieho dobrodružstva v hre Destiny. Tento ambiciózny projekt z pera skúsených tvorcov Destiny sa na štarte druhej sezóny dočká mohutného rozšírenia a množstva zaujímavých noviniek. Máte úplne ideálny čas pridať sa do skupiny vyvolených hráčov a zmeniť osudy mnohých ľudí v celej galaxii.

Destiny: The Taken King Legendary Edition obsahuje:

  • Základnú hru Destiny a prídavky The Dark Below a House of Wolves
  • Samozrejme aj nové rozšírenie The Taken King

Hor sa do hlbín vesmíru

Destiny: The Taken King vás zavedie na cestu úplne novej príbehovej kampane, ktorá sa točí okolo pomsty a hroziaceho zničenia galaxie. Navštívite mnoho nových miest, ale tiež sa na skok pozriete aj na niektoré už objavené. Okolo všetkého rozprávania sa samozrejme dočkáte zvýšenia levelového stropu s množstvom nových možností na vylepšovanie. Pre každú z postáv je tiež pripravená nová trieda s celým radom unikátnych schopností.
Túto unikátnu strieľačku s hutnými RPG prvkami si najlepšie užijete počas ohromných multiplayerových súbojov. Vydajte sa teda v ústrety aj rozšíreným kooperatívnym módom plných lepšieho vybavenia a dočkáte sa kráľovskej zábavy, ktorú vám servírujeme na zlatom podnose v podobe tejto vylepšenej edície.

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online
Kód:  MS655

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11