Obnoviť stránku

Popoluška: Staň sa princeznou

7,18 €

Popoluška: Staň sa princeznou

V hre na PC Popoluška: Staň sa princeznou budete pomocníčkou kmotričky víly a spoločne vytvorte to pravé prostredie pre Popolušku. Použite kúzelnú paličku kmotričky víly a premeňte všetko okolo seba na skutočnú rozprávku. Vyzdobte kráľovskú tanečnú sálu, vyberte hudbu, vytvorte pozvánky pre hostí a pripravte ten najkrajší ples sezóny. Alebo usporiadajte čajový večierok pre svojich priateľov v kráľovskej kuchyni. A čo viac, usporiadajtePopoluške a jej princovi tú najkrajšiu svadbu.
S kvetinovou výzdobou vám pomôžu a poradia v miestnom kvetinárstve a naaranžujú kytice podľa vášho priania a upravia aj kráľovskú záhradu. Vytlačte si a zarámujte svoje obľúbené obrázky v miestnej tlačiarni. Navrhnite si vlastné pozvánky na ples alebo rovno svadobné oznámenia. Nezabudnite ani na svadobnú tortu a občerstvenie pre svojich hostí. V pekárni nájdete všetko potrebné na vytvorenie tých najlepších lahôdok pre maškrtnéjazýčky.
Ale strážte si aj kúzelné bublinky od kmotričky víly, v ktorých sa skrývajú nové prvky výzdoby, tipy a rady od Popolušky, ako sa stať dokonalou princeznou. Dokážete ich pozbierať všetky?
Parametre a špecifikácia:
Určenie: PC CD
Kompletná profesionálna česká verzia (český dabing)

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Disney

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský
Herné prostredie Atmosférické
Herné mechaniky Odpočinkové
Grafické spracovanie hry S pohľadom zo strany, Kreslené

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS
Zvuková lokalizácia CS

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Kód:  WG306u
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592720120776

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03