Obnoviť stránku

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Nova Pink

4,8 1 140 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
69,90 €

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Nova Pink

Gamepad DualSense pre PlayStation 5

Nová generácia populárnej hernej konzoly PlayStation 5 si pochopiteľne zaslúži celkom nový ovládač. Tu je a volá sa DualSense. A aké sú jeho kľúčové funkcie? Ovládač má haptickú odozvu, možnosť nastavenia adaptívnej sily odporu pre tlačidlá L2 a R2, mikrofón, adaptívne triggery, ale napriek tomu si zachoval tradičné rozloženie ovládacích prvkov.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

Nabíjanie cez USB-C

Vstavaná batéria gamepadu PlayStation 5 DualSense Wireless Controller sa nabíja prostredníctvom portu USB-C.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

PlayStation 5 DualSense má vstavaný reproduktor

Kvalitné reproduktory integrované v ovládači PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Nova Pink k vám budú vysielať zvuk priamo. Taktiež môžete využiť aj integrovaný mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

Senzor pohybu

V bezdrôtovom gamepade PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Nova Pink je vstavaný akcelerometer a gyroskop, čo vám umožní využiť v rôznych herných tituloch intuitívne pohybové ovládanie.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Nova Pink je gamepad s novými prvkami

Zásadnou novinkou ovládača PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Nova Pink je haptická odozva, ktorá sa postará o oveľa intenzívnejší herný zážitok. A ako funguje? Napríklad pri pretekárskych hrách poskytuje verný odpor pri riadení auta (pri prechádzaní rôznych prekážok a podobne). Konštruktéri spoločnosti Sony zmenili aj uhol adaptívnych trigerrov a drobným zmenám neunikli ani oblasti rukovätí.

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

PlayStation 5 spoločne s DualSense ponúka novú úroveň zážitku

Medzi atraktívne novinky ovládača PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Nova Pink rozhodne patria adaptívne triggery, teda páčky L2 a R2 na zadnej strane. Budú totiž disponovať upraviteľnou tuhosťou podľa nastavenia v konkrétnych herných situáciách. Napríklad na automobilových simulátoroch bude mať trigger ovládajúci plyn iný odpor pri jazde na rovinke, do kopca, alebo v ťažkom teréne. To znie rozhodne zaujímavo!

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller

PlayStation 5 využíva prepracovaný DualSense ovládač

Na komunikáciu so spoluhráčmi využijete na ovládači PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Nova Pink integrovaný mikrofón a nabíjanie bude po novom zabezpečovať USB-C konektor. Vďaka mikrofónu odpadá nutnosť mať nasadené slúchadlá s mikrofónom. Ovládač PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Nova Pink je vyrobený v dvojfarebnom vyhotovení – červená a čierna farba, čo je oproti predchodcovi DualShock 4 výrazná zmena.

Na aké hry sa môžete na Playstation 5 tešiť?

Už v tejto chvíli je oznámených viac ako 20 nových hier pre PlayStation 5. Výberu jasne dominuje Horizon Zero Dawn 2: Forbidden West, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7, alebo Resident Evil Village.


Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PS5

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači)

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní USB, Bluetooth

Rozmery

Šírka 160 mm
Výška 106 mm
Hĺbka 66 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 280 g

Farba

Farba Ružová

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Podsvietenie, Analógové páčky, Reproduktor, Mikrofón, Haptická odozva
Počet tlačidiel 16 ×

Batéria

Batérie Integrovaná

Séria

Herné a filmové série PlayStation

Platforma

Platforma PlayStation 5
Kód:  MSX005DS5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS711000040193
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11