Obnoviť stránku

PlayStation 5 Access Controller

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
78,90 € 85,90 €

PlayStation 5 Access Controller

Revolučný herný ovládač Access Controller na PlayStation 5: Prispôsobte si hranie podľa svojich potrieb! 

Úplne inovatívna a vysoko prispôsobiteľná súprava ovládačov, ktorá kladie dôraz na sprístupnenie hrania hier. To je Access Controller – unikátny ovládač, ktorý umožňuje hráčom úplnú personalizáciu a bol vytvorený v spolupráci s komunitou na prístupnosť. Teraz si hráči s handicapom môžu užívať neobmedzené pohodlie a nezabudnuteľné herné zážitky!


Vymeniteľné kryty tlačidiel a páčok

S novým ovládačom Access môžete ľahko nakonfigurovať rozloženie tlačidiel podľa svojho rozsahu pohybu a jednoducho prepínať medzi rôznymi krytkami páčok, aby ste našli ideálny tvar pre vaše potreby. Užite si neobmedzenú slobodu nastavenia.

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller
Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller s nastaviteľnou dĺžkou páčok

S inovatívnym ovládaním predlžovacieho ramena v ovládači Access môžete ľahko nastaviť požadovanú dĺžku – predĺžiť ho alebo skrátiť podľa vašich preferencií.

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller stvorený naľahký prístup

Ovládač Access ponúka neuveriteľnú pohodlnosť a flexibilitu umiestnenia. Vďaka jeho unikátnej schopnosti umiestniť ovládač v ľubovoľnej orientácii (360 stupňov), na rôzne rovné povrchy, podložku pod invalidný vozík alebo na držiak so vzorom AMPS, si môžete vychutnávať hranie hier tak, ako sa vám najlepšie hodí.

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller
Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller

Spojte sily s ďalšími ovládačmi

Až dva ovládače Access môžete jednoducho používať spoločne ako jeden virtuálny ovládač, alebo ich skombinovať s bezdrôtovým ovládačom DualSense alebo DualSense Edge. Týmto spôsobom pridáte do svojho setupu funkcie ako haptickú spätnú väzbu, adaptívne spúšťače, pohybový senzor a dotykovú podložku.

Jednoduché pripojenie dodatočných zariadení

Rozšírte možnosti hrania: Pripojte ďalšie tlačidlá, špeciálne spínače a ďalšie kompatibilné príslušenstvo cez štyri štandardné 3,5 mm rozširujúce porty ovládača Access a nakonfigurujte ich funkcie priamo vo vašich nastaveniach konzoly PS5.

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller - to je hranie bez hraníc a prekážok

Prístupový ovládač na PlayStation 5 si kladie za cieľ umožniť väčšiemu počtu hráčov pohodlné hranie s vysoko prispôsobiteľnou súpravou ovládačov na konzoly PS5. Vďaka vymeniteľným a premiestniteľným tlačidlám, prispôsobeniu krytky páčky a ramena, vlastným profilom a ďalším možnostiam budú môcť hráči so špecifickými potrebami hrať pohodlnejšie po dlhšiu dobu.


Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller

Rozličné ovládacie profily

Nakonfigurujte až 30-individuálnych profilov ovládania z nastavenia konzoly PS5, uložte tri profily do ovládača Access a rýchlo medzi nimi prepínajte pomocou vyhradeného tlačidla.

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller

Nastavenie tlačidiel

Nastavte vstupy tlačidiel tak, aby boli potrebné príkazy presne tam, kde ich chcete mať, nastavte stlačenie tlačidiel tak, aby zapínala/vypínala príkazy alebo slúžila ako vstup na jedno stlačenie, alebo tlačidlá úplne zakážte, aby ste zabránili ich náhodnému stlačeniu.

Herný ovládač PlayStation 5 Access Controller

Prispôsobiteľné páčky

Kalibrujte smer „sever“ na flexibilné polohovanie regulátora. Prispôsobte si citlivosť páky a zónu nečinnosti tak, aby lepšie vyhovovala vašim osobným potrebám ovládania.



Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PS5

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , 3,5 mm Jack (na ovládači), USB-C, USB-C (na ovládači)

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní Bluetooth, USB-C
Dĺžka kábla 1,5 m

Rozmery

Šírka 141 mm
Výška 39 mm
Hĺbka 191 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 0 g

Farba

Farba Biela

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Podsvietenie, Analógové páčky, Reproduktor, Mikrofón, Haptická odozva, Používateľské mapovanie tlačidiel
Počet tlačidiel 19 ×

Batéria

Batérie Integrovaná

Platforma

Platforma PlayStation 5
Kód:  MSX005DSA
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS711000038410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13