Obnoviť stránku

PlateUp! PS5

Variant
Garancia najlepšej ceny
33,90 €

PlateUp! PS5

PlateUp! PS5

PlateUp! PS5

V gastronomickom svete existuje neobvyklá hra PlateUp! PS5, ktorá spája dobrodružstvo v riadení kuchyne a reštaurácie s taktickým plánovaním a strategickým rozvojom. Zavedie vás do sveta, kde môžete vytvárať jedinečné jedlá, ktoré sa odlišujú od všetkého ostatného.

PlateUp! PS5

S kamarátmi to bude jednoduchšie

Až štyria hráči majú príležitosť vytvoriť a prevádzkovať svoju vlastnú reštauráciu v PlateUp! PS5 od základov. Budete vyberať vybavenie, nakupovať spotrebiče a organizovať priestor, aby ste splnili požiadavky zákazníkov. Počas smeny budete musieť nielen variť, ale aj sa starať o obsluhu a udržiavanie kvality služieb.

PlateUp! PS5

Taktika aj stratégia sú podstatné

Reštaurácia PlateUp! PS5 sa bude postupne rozširovať a rozvíjať, pričom budete neustále odomykať nový obsah a výzvy. Vaša schopnosť plánovať a reagovať na meniace sa potreby zákazníkov bude kľúčom k úspechu.

PlateUp! PS5

Vyšperkujte reštauráciu podľa vašich predstáv

PlateUp! PS5 ponúka široký výber jedál pre každého, či už preferuje tradičnú kuchyňu alebo experimentálne chuťové zážitky. Hráči majú možnosť prispôsobiť svoju reštauráciu podľa svojho osobného vkusu a sledovať, ako sa ich podnik rozvíja a zdokonaľuje.

PlateUp! PS5

Nikdy sa nebudete nudiť

Každá nová výzva v PlateUp! PS5 predstavuje príležitosť k rastu a rozvoju reštaurácie. Budete odomykať nové funkcie a zdokonalenia, ktoré vám umožnia posunúť svoju franšízu na vyššiu úroveň a priniesť nové gastronomické zážitky svojim zákazníkom.

PlateUp! PS5

Zábavná návykovka

Pripravte sa na dobrodružstvo vo svete reštaurácií plnom prekvapení a výziev. PlateUp! PS5 ponúka zábavnú a návykovú hernú skúsenosť, ktorá vás vtiahne do sveta gastronómie ako nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský
Herné prostredie Humorné
Herné mechaniky Odpočinkové
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Marec

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Kód:  PSV0619
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060997480310

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14