Obnoviť stránku

Persona 5 – PS4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Persona 5 – PS4

93 %

Vynikajúce pokračovanie série, ktorá vám dovolí prežiť rok v koži stredoškolského študenta a zároveň otriasť budúcnosťou sveta. Ponúka takmer stohodinový zážitok, ktorý v sebe kombinuje JRPG s adventúrou, logickými hádankami a simuláciou randenia.

Persona 5

V Persona 5 máte dvojitú identitu

Vo dne ste stredoškolák, ktorý rieši každodenné problémy moderného adolescenta vyrastajúceho v Tokiu. A v noci sa z vás stáva člen „Phantom Thieves" – skupiny, ktorá bojuje proti zlu v pekelnom svete „Palace", predstavujúcom ľudské podvedomie.

Persona 5

Rovnako ako predchádzajúce diely série aj dlho očakávaná Persona 5 obsahuje dynamické súboje, prepracované RPG prvky a vierohodnú simuláciu obyčajného života.  

Persona 5

Dej hry je taký pestrý a nabitý, že si budete musieť vyhradiť vyše 100 hodín herného času, aby ste ním prešli od začiatku do konca.

Persona 5

Realita bez rukavičiek – ako v skutočnom živote

Okrem charakteristických prvkov (simulácia reality a boj v „podsvetí") sa v hre stretnete aj so závažnejšou tematikou, napríklad sexuálnym obťažovaním, vydieraním, zneužívaním, alebo vraždami.

Persona 5

Vyladená atmosféra aj hrateľnosť

Dlhých 8 rokov čakania na piaty diel série sa fanúšikom bohato vráti. Či už patríte medzi dlhoročných priaznivcov Persony alebo medzi absolútnych nováčikov, tešiť sa môžete na akčné a filmové sekvencie napumpované emóciami a hrateľnosť, ktorá vás do nevšedného sveta dokonale vtiahne.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, RPG

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Sex, Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa

Platforma/licencia

Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX571
Produktové číslo:  4020628819668

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01