Obnoviť stránku

PanoBoard "Click Edition" Blank - unofficial Google CARDBOARD

3,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PanoBoard "Click Edition" Blank - unofficial Google CARDBOARD

PanoBoard Click Cardboard sa nezľakne porovnaní s najväčšími výrobcami CARDBOARD na svete. Šošovky PRISMA majú oproti konkurenčným cardboardom a ich šošovkám oveľa vyšší index lomu svetla. V niektorých prípadoch sa jedná o rozdiel v rade desiatok percent. Vďaka špeciálnej vrstvenej technológii tepelného tvarovania majú šošovky Prisma dokonale čistý obraz, bez zákalu, farebných odchýlok a povrchovej distorzii. Všetky tieto faktory zaručujú ten najlepší zážitok z virtuálnej reality v danej cenovej hladine!

Kľúčové vlastnosti

  • Skladacie okuliare pre virtuálnu realitu
  • Rýchlo pripravené
  • Kvalitné šošovky PRISMA
  • Kompatibilný s 4 "až 5,7" telefóny
  • Špeciálne odolný kartón
  • Kompletne recyklovateľné

Prepracované prevedenie

PanoBoard Click má úplne novú konštrukciu, vďaka ktorej odpadá akékoľvek dodatočné skladanie, lepenie, zošívanie či čokoľvek iné, čo by bránilo jeho okamžitému použitiu. PanoBoard Click zložíte a taktiež rozložíte behom 5 sekúnd. Neveríte? Presvedčte sa! PanoBoard Click je vyrobený zo špeciálneho kartónu, ktorý bol vyvinutý výhradne pre tento typ produktu. Kartón je vysoko odolný najmä proti lámaniu v namáhaných častiach, a to aj po opakovanom skladaní. Nedochádza ani k tvarovým zmenám vplyvom vlhkosti

 
Kód:  PNB101a2
Produktové číslo:  PBRD-C01W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12