Obnoviť stránku

Operation Flashpoint: Red River

3,7 10 hodnotení
10,90 €

Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint Red River je pokračovaním úspešnej vojenskej akcie, ktorá sľubuje zaujímavý vojenský zážitok. Zavedie vás do sporu medzi Čínou a USA uprostred Tadžikistanu a poskytne vypracovanejší arzenál, emotívnejší zážitok, nekončiace akcie a predovšetkým vojnový realizmus, ako ho nepoznáte.
Medzi Afganistanom a Čínou sa chystá vzplanúť ďalší svetový konflikt. Údolia, mestá a hory Tadžikistanu sa stanú krvavým frontom síl ľudovej oslobodeneckej armády, povstaleckých bojovníkov guerilly a amerických námorných jednotiek. Vy a váš fireteam to môžete zmeniť. Do akej miery, to je na vás. Nie je to vojak s najdrahšou zbraňou alebo s najväčším srdcom, ktorý vyhrá na bojovom poli. Je to ten najmúdrejší. Semper Fi, príslušník námornej pechoty.
Pri boji pôjdete pekne natesno s hlavným taktickým strelcom pechoty. Zahráte si tiež spoločne so štyrmi hráčmi v drop-in drop-out online kooperačnom multiplayeri v režime vojenského ťaženia a samotného zapojenia fireteamu. Hrať budete môcť v úlohách Granátnika, Prieskumníka, Strelca a Strelca zo samopalu. Každý z uvedených príslušníkov má jedinečné silné a slabé stránky na zvýšenie efektu opätovnej hrateľnosti. 
Skúsenostné body miniete za zbrane, väzby a schopnosti pre každého špecialistu z fireteamu. V najťažších okamihoch určite privítate aj podporu mínometov, húfnic, či bômb JDAM (zbraň spoločného priameho útoku). O vzdušnú pomoc sa postarajú vrtuľníky AH-1Z a lietadlá pozemného útoku A-10. Nechajte sa vtiahnuť do strhujúceho rozprávania, ktoré sa odohráva v troch dejstvách v režime vojenského ťaženia. 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Military
Grafické spracovanie hry Z pohľadu prvej osoby

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová
Kľúč pre Steam

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  WG192b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5024866346299
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12