Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Oculus Quest

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oculus Quest

S virtuálnymi okuliarmi Oculus Quest nepotrebujete žiadny počítač ani pripájať žiadne káble. Ide o prvý VR Headset, ku ktorému naozaj nepotrebujete nič iné. Nič vám nestojí v ceste za úžasným zážitkom z 360° pohľadu do digitálneho sveta. Nech už sa vrhnete do víru akejkoľvek hry, buďte si istí, že s týmto headsetom sa dostanete bližšie ako inokedy. Navyše ho stačí nastaviť dopredu pomocou mobilnej aplikácie Oculus a systém sa o všetko ďalšie postará. Vy si nasadíte len okuliare a hráte.

Kľúčové vlastnosti virtuálnych okuliarov Oculus Quest

  • Prvý samostatný VR headset
  • Nepotrebujete žiadny počítač ani káble
  • 360° rozsah zorného poľa
  • Dvojica ovládačov Oculus Touch v balení
  • Absolútna sloboda pohybu pri hraní
  • Nezabudnuteľné zážitky z hrania

Bleskové nastavenie a okamžité hranie

Systém Oculus Insight okamžite kopíruje vaše pohyby a prenáša ich do virtuálnej reality. Všetko trvá pár sekúnd, a hrať môžete ako v sede, tak v stoji. Na tento účel nájdete v balení dvojicu ovládačov Oculus Touch, vďaka ktorým sa budete môcť predierať zástupmi nepriateľov a do všetkých možností virtuálneho sveta sa vrhať aj po hlave. Ovládače reagujú presne a rýchlo. Navyše sú vybavené schopnosťou vibrácie, takže vnemov z hier bude naozaj poriadna porcia.

Kód:  OC002b2d

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18