Obnoviť stránku

Oculus Quest 2 Cable – 5 m

4,6 18 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -15 %
139,90 € 164,90 €

Oculus Quest 2 Cable – 5 m

Originálny dátový kábel pre Oculus Quest 2 s dĺžkou 5 metrov

Prepojte svoje autonómne okuliare pre virtuálnu realitu Oculus Quest 2 s kompatibilným počítačom. Na to budete potrebovať kvalitný vysokorýchlostný optický kábel, ktorý zaistí dokonalé podmienky prenosu. Ihneď potom si užite strhujúce herné tempo a adrenalínové zážitky vo virtuálnej realite. Jednoducho pripojte kábel do počítača a pustite sa do hrania. A vďaka nadštandardnej dĺžke 5 metrov sa môžete voľne pohybovať vo všetkých rohoch virtuálnej hernej oblasti.

Prémiové vyhotovenie kábla

Kábel na dátové prepojenie Oculus Quest 2 s PC je tvorený termoplastickým polyuretánom (TPU) hrúbky 0,5 mm, ktorý je optimalizovaný na dosiahnutie nízkeho trenia, odolnosti a pružnosti. Nízka latencia a minimálna strata signálu vám zaistí, že váš počítač dosiahne bez skresľovania maximálnu kvalitu renderovania.

Kábel pre Oculus Quest 2 prenáša dáta aj nabíja

Kábel technologicky vychádza zo špičkových optických vlákien. Tieto vlákna znižujú hmotnosť, zvyšujú rýchlosť prenosu a zlepšujú pružnosť. Váš PC alebo notebook preto musí byť vybavený kompatibilným konektorom USB-C s rozhraním USB 3.2.

Kľúčové vlastnosti kábla pre Oculus Quest 2

  • Originálny dátový kábel
  • Mimoriadne kvalitné vyhotovenie s podporou vysokorýchlostných dátových prenosov
  • Nadštandardná dĺžka 5 metrov
  • Nízka latencia a minimálna strata signálu
  • Headset: USB-C v pravom uhle; počítač: USB-C rovný
  • Nutné využiť PC s voľným USB-C konektorom a zodpovedajúcou HW konfiguráciou na hranie vo VR

Kód:  OC002c3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  301-00311-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12