Obnoviť stránku

NVIDIA SHIELD TV

4,9 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NVIDIA SHIELD TV


KONZOLY NOVÉ GENERÁCIE

Objavte nové technológie tej najpokročilejšej konzoly od firmy NVIDIA. Sledujte svoje obľúbené filmy, alebo hrajte najnovšie herné tituly, všetko v rozlíšení 4K. NVIDIA SHIELD vás skrátka neomrzí. Pôžitok umocňuje ešte pribalený ovládač s možnosťou pripojenia slúchadiel, ktoré vás neprestanú baviť.



ZÁBAVA VO 4K

Prehrávajte všetok obsah vo 4K, vychutnávajte si najnovšie herné pecky a využívajte nespočetných aplikácií, postavených na otvorenom operačnom systéme Android. NVIDIA SHIELD prichádza úplne premeniť spôsob, akým ste dosiaľ rozumeli pojmu zábava.



CELÝ OBSAH NA DOSAH RUKY

NVIDIA SHIELD ponúkne prehrávač médií v rozlišení Ultra HD, pričom sa spolieha na ten najlepší možný obsah. Prehrávať tak budete môcť vaše obľúbené videá zo služieb Youtube, Google Play, KODI, či PLEX. Zariadenie tiež počíta s plnou podporou obľúbenej video kartotéky Netflix. Užite si tých najnovších filmov v ultra detailnom rozlíšení, v ktorom uvidíte aj tie najdrobnejšie nuansy.



NAJNOVŠIE HRY V NAJLEPŠEJ KVALITE

NVIDIA SHIELD je pochopiteľne rovnako herním zariadením, s jeho pomocou si budete môcť vychutnať vaše obľúbené počítačové hry na veľkej televíznej obrazovke. Okrem toho však je tu tiež obľúbená možnosť využiť služby NVIDIA tabletu, takže si vaše milované tituly budete môcť užiť napríklad z pohodlia vašej postele. S funkciou NVIDIA GeForce NOW si navyše užijete perfektného herného zážitku aj bez nutnosti vlastniť najnovší výkonný hardvér.



OVLÁDAČ V BALENÍ

Zažite úplne nové možnosti v ovládaní vášho zariadenia. Spoločne so streamovacím zariadením totiž dostanete i najpokročilejší ovládač, s jeho pomocou budete nielen môcť nepretržite hrať vaše oblíbené hry, ale rovnako ich nastreamovat napríklad na tablet, používať hlasové ovládanie, zapojit slúchadlá a mnohé dalšie. NVIDIA Shield je jednoducho platformou novej generácie, ktorá spája to najlepšie zo svetov Androidu a NVIDIA.


OBSAH BALENIA

GB/EU AC adaptér

GB / EÚ AC adaptér

HDMI kabel

HDMI kábel

USB kabel

USB kábel


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • Premeňte váš televízny zážitok s ultra detailným 4K rozlíšením.
  • Prehrávajte obsah z obľúbených video služieb, ako sú Youtube, KODI, Netflix a ďalšie.
  • Hrajte hry na veľkej obrazovke, alebo je streamujte kde sa vám to páči.
  • So službou NVIDIA GeForce NOW si zahráte najnovšie tituly bez nutnosti vlastniť výkonný hardvér.
  • Dolby Surround 7.1 pre znamenitý zvukový prednes.
  • Operačný systém Android s možnosťou využitia rozličných aplikácií a funkcií Google Cast.
  • Výkonný procesor Tegra X1 a 3 GB operačnej pamäte pre plynulé prehrávanie všetkého obsahu.

Parametre a špecifikácia

Technické parametre

RAM 3 GB
Kód:  VN021a
Produktové číslo:  945-12571-2505-150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14