Obnoviť stránku

NVIDIA SHIELD Tablet K1

4,8 314 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NVIDIA SHIELD Tablet K1

Dokonalý tablet pre hráčov pripravený na Android 5.0 Lollipop

NVIDIA SHIELD Tablet

Skonštruovaný a vyrobený k dokonalosti

Najrýchlejšia bezkonkurenčné grafika, video a zvuk. Najmodernejší, citlivo reagujúce stylus. Vychutnajte si spárovanie s voliteľným ovládačom SHIELD Controller, ktorý ponúka dokonalé ovládanie hier. SHIELD Tablet zabezpečí všetko, čo potrebuješ k tomu, aby si vyťažil maximum zo svojich hier, filmov a aplikácií.

NVIDIA SHIELD Tablet

Extrémny výkon

SHIELD Tablet s mobilným procesorom NVIDIA Tegra K1 využíva rovnakú architektúru Kepler, ktorá je srdcom, tých najnáročnejších herných PC na svete. Vďaka špeciálne navrhnutému tepelnému systému SHIELD Tablet využíva plnú silu extrémneho výkonu procesora Tegra.

Predné reproduktory s vynikajúcim zvukom

SHIELD Tablet využíva predné stereo reproduktory a dvojitý port na zdôraznenie nízkych tónov, to všetko prináša neuveriteľný zvuk vo svojej triede. Každá pesnička, film, hra alebo zvukový záznam je neuveriteľne svieži a jasný.

NVIDIA SHIELD Tablet
NVIDIA SHIELD Tablet

Viac spôsobov hrania

Iba NVIDIA SHIELD poskytuje prístup k novej hernej službe NVIDIA GRID, s viac ako 20 senzačnými PC hrami k dispozícii bezplatne. Alebo streamuj hry zo svojho PC poháňaného GeForce GTX a odnes ich na SHIELD Tablet, vybavený technológiou NVIDIA GameStream.
Pripoj televízor, prepni do console módu a hraj svoje hry na veľkej obrazovke. Tiež môžeš vďaka NVIDIA Shadowplay plynule zaznamenávať svoje vrcholné herné okamihy alebo rovno streamovať svoju akčnú hru na Twitch.

Tablet neobsahuje nabíjačku, cover ani stylus.

Parametre a špecifikácia

Technické parametre

Procesor NVIDIA Tegra K1
Video rozlíšenie 1920x1200
RAM 2 GB
Operačný systém Google Android
Kód:  VN011a
Produktové číslo:  940-81761-2500-500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06