Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Notebooky s NVIDIA RTX grafickou kartou

NVIDIA GeForce RTX notebook

Notebooky s NVIDIA GeForce RTX™ – žiadne kompromisy

Najnáročnejší hráči a tvorcovia majú k dispozícii novú ultimátnu platformu, ktorá sa nezľakne ani tých najzložitejších grafických výziev. Notebooky s výkonnými kartami GeForce RTX™ sú totiž výkonnejšie a lepšie ako kedykoľvek predtým. Postavené na oceňovanej architektúre Ampere, nových jadrách RT a Tensor a nových streaming multiprocesoroch, prinášajú grafické karty RTX™ doteraz najreálnejšiu ray-tracingovú grafiku a špičkové funkcie umelej inteligencie. Pridajte nové technológie Max-Q 3. generácie a príkladnú optimalizáciu systému a získate nekompromisné notebooky, ktoré prekonávajú zažité hranice grafického výkonu.

NVIDIA GeForce RTX a funkcia DLSS

Ponorte sa do dych vyrážajúcej grafiky s RTX a DLSS

Ray-tracing a DLSS sú technológie grafických kariet GeForce RTX™, ktoré dávajú výrazu reálna grafika úplne nový rozmer. Vyhradené grafické jadrá RT pre ray-tracing simulujú smer a lom lúčov svetla v reálnom čase, a prinášajú tak reálne pôsobiace vizuálne predstavenie vo filmovej kvalite. Prelomové renderovanie DLSS využívajúce umelú inteligenciu a dedikované grafické jadrá Tensor s neurónovou sieťou potom zvyšujú snímkovú frekvenciu obrazu a zároveň aj kvalitu tých najkomplexnejších vizuálnych scén.

NVIDIA Max-Q – súhra celého systému

Max-Q je inovatívny systém, ktorý optimalizuje každý aspekt notebooku na jediný účel – maximálny výkon. V poradí už tretia generácia Max-Q zahŕňa technológiu Dynamic Boost 2.0, ktorá sa stará o efektívne napájanie, pokročilú funkciu prístupu k vyrovnávacej pamäti Resizable bar, alebo technológiu ovládania hluku Whispermode 2.0. Vďaka unikátnemu dizajnu Max-Q 3. generácie s umelou inteligenciou sú tenké a ľahké notebooky s GeForce RTX™ výkonnejšie ako kedykoľvek predtým.

NVIDIA GeForce RTX Max-Q
GeForce radu RTX pre hráčov

Získajte maximálny náskok

Pokiaľ ide o kompetitívne hranie, o úspechu či neúspechu často rozhodujú milisekundy. Grafické karty GeForce radu RTX™ a technológia NVIDIA Reflex prinášajú revolučnú sústavu nástrojov pre náročných a profesionálnych hráčov, ktorá sa stará o meranie a optimalizáciu odozvy, čiže latencie systému. Neponechá nič na náhodu a nerobí v situáciách, keď rozhodujú najmenšie detaily kompromisy. Stavte na notebooky s grafickými kartami GeForce RTX™.

NVIDIA Broadcast – zakaždým perfektný stream

Výkonné funkcie umelej inteligencie aplikácie NVIDIA Broadcast a grafickou kartou GeForce RTX™ akcelerované kódovanie, to sú hlavné dôvody, prečo sú notebooky s kartami radu RTX™ perfektné na herné livestreamy, videokonferencie aj hlasové chaty. Spoľahnite sa na vysoký výkon a pokročilé odstránenie okolitého hluku, využite efektnú funkciu virtuálneho pozadia a streamujte v dych vyrážajúcich detailoch v každej situácii.

NVIDIA GeForce RTX a Broadcast na streamovanie
GeForce RTX pre kreatívcov

GeForce RTX™ a NVIDIA Studio – kreativita bez hraníc

Notebooky s GeForce RTX™ skvele dopĺňajú exkluzívne ovládače a grafické nástroje tvorivej platformy NVIDIA Studio. Kombinácia špičkových grafických kariet RTX™, umelej inteligencie starajúcej sa o akceleráciu obľúbených kreatívnych aplikácií a možností ovládačov NVIDIA Studio poskytuje výkon, ktorý udrží krok s vašou tvorivej fantáziou, či už ju premietnete v komplexnej 3D grafike, úprave videí, alebo streamovaní obsahu s maximálnou kvalitou obrazu .

Učte sa efektívnejšie s NVIDIA GeForce RTX™

Notebooky s grafickými kartami GeForce RTX™ nezastavia ani náročné simulácie, modelovanie, či dátové operácie, a skvele sa preto hodí na štúdium technických odborov, UI, alebo dátových vied. Využite vysoký výkon a umelú inteligenciu grafických kariet série RTX™ na svoj rozvoj – tvorte, absolvujte náročné kurzy, spájajte sa s lektormi a spolužiakmi. Rýchlo a spoľahlivo.

Grafická karta GeForce RTX pre školy, 3D modelovanie a simulácie
Spresniť parametre
498 položiek

Notebooky s NVIDIA RTX grafickou kartou

V kategórii Notebooky s NVIDIA RTX grafickou kartou máme práve teraz na Alza.sk celkom 498 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17