Obnoviť stránku

No Place Like Home – Nintendo Switch

Garancia najlepšej ceny
34,90 €

No Place Like Home – Nintendo Switch

No Place Like Home Nintendo Switch

No Place Like Home Nintendo Switch – Relaxačný stavebný simulátor

No Place Like Home Nintendo Switch je roztomilý a odpočinkový simulátor, v ktorom hráte za Ellen Newlandovou. Dievča, ktoré sa rozhodne naposledy navštíviť svojho starého otca na Zemi, než sa presťahuje na Mars. Čoskoro však zistí, že jej starý otec je nezvestný a že jeho farma bola nedávno zničená. S otázkami v hlave a dobrodružstvom v srdci chce Ellen zachrániť životné prostredie, pomôcť komunite, nájsť svojho starého otca a zachrániť zvieratá, ktoré sa z jeho farmy stratili.

No Place Like Home Nintendo Switch

Operácia „záchrana životného prostredia“

Očistenie sveta začína! Zničte hory odpadkov, vysajte úplne všetko a recyklujte zdroje na vytvorenie vlastnej farmy snov. Recykláciou získate všetko potrebné a spoluprácou s miestnymi susedmi si vo farmárčení výrazne polepšíte. Pestujte najrôznejšie plodiny, varte lahodné pokrmy a vymieňajte ich za užitočné predmety. Z rastlín, ovocia, zeleniny a stromov môžete vytvoriť rozmanité produkty, ako med, džemy či iné dobroty, ktoré rozprúdia vašu farmársku kreativitu.

No Place Like Home Nintendo Switch

No Place Like Home Nintendo Switch nadchne malých aj veľkých

Rozbehnite dobrodružstvo v rôznych zónach plných prekvapení. Osvojte si napríklad Osamelé hory, čelte ich toxickým plynom a zanechajte tam zlepšenie. Vo Frozen Peaks zachráňte zvieratá pred mrazom a zrekonštruujte továreň, ktorá premenila okolitú flóru na obrie huby. Prelomte priehradu, obnovte prírodu v púšti a navrátite život tam, kde bol sucho. Hľadajte, zachraňujte a zbližujte sa s hospodárskymi zvieratami, ktoré sa stratili v údolí. Postupne si získavajte ich dôveru, starajte sa o ne a ona vám to spätne vráti. Keď budete pripravení, vyrazte do veselého módneho štýlu – dajte im zábavné klobúky a pripravte pre nich úžasnú párty!

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Simulátor

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  NSW1266
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060264378432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09