Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nioh Collection – PS5

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nioh Collection – PS5

87 %

Nioh Collection je vydareným návratom pre ostrieľaných profesionálov, ktorí si môžu vyskúšať optimalizovaný vizuál, obsah DLC, alebo rôzne zbrane a zručnosti. Pre nových hráčov je táto remasterovaná kolekcia absolútne najlepším spôsobom, ako zažiť hry Nioh. Len majte na pamäti, že sa prihlasujete k skutočne „démonickému potešeniu“. (Game Informer)

Nioh Collection

Nioh 1 a 2 teraz vychádza v remastrovanej edícii pre konzolu PlayStation 5 ako Nioh Collection. 

Nioh Collection

Okrem prenesenia uložených pozícií z PS4 na PS5 sa môžete tešiť aj na 4K rozlíšenie, rýchle načítanie a až 120 FPS.

Nioh Collection

Kde to všetko začalo

V prvej kapitole budete ako William Adams putovať po vojnou zničenom Japonsku. Ste neľútostný bojovník a skúsený šermiar, ktorý má všetky predpoklady na to, aby prežil v krajine samurajov zamorenej démonmi. Ale pozor! Smrť a Yokai (japonsky démon) číhajú na každom kroku. 


Nioh Collection

Zdokonalený Nioh 2

Ovládnite v náročnom pokračovaní akčného RPG Nioh 2 smrtiace majstrovské umenie samurajov ako napoly človek a napoly nadprirodzený bojovník. Preskúmajte Japonsko v drsnom období Sengoku aj smrtiacu Temnú ríšu, ktorú zaplavili groteskní, avšak nemilosrdní démoni. 

Nioh Collection

PS5 remaster

Objavte kompletnú ságu Nioh so všetkými šiestimi hlavnými rozšíreniami. Bojujte s hrozbou Yokai v 120 snímkach za sekundu s ultra rýchlou dobou načítania (hranie rýchlosťou 120 snímok za sekundu vyžaduje kompatibilný monitor, ktorý túto funkciu podporuje).

Nioh Collection

Čakajú na vás prepracované herné mechanizmy, ktoré stavajú na základoch prvého dielu Nioh. Ovládnite umenie samurajov a nenechajte jediného démona nažive. 

Nioh Collection

Okrem démonov na vás z tieňov môžu vyskočiť aj „obyčajní“ samuraji, ktorých schopnosti budú testovať váš postreh a reflexy. 




Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, RPG

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Collection
Exkluzivita Playstation 5

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Dátum vydania

Rok vydání 2021
Mesiac vydania Február

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia
Kód:  PSV0055
Produktové číslo:  PS719815693
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18