Obnoviť stránku

Nintendo Wii U - Starfox Guard (iba kod k stiahnutiu)

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nintendo Wii U - Starfox Guard (iba kod k stiahnutiu)

Máme pre vás ďalšiu pecku určenú pre konzolu Nintendo Wii U. Tentoraz sa jedná o hru Starfox Guard, v ktorej sa tvorcovia pri hernom dizajne docela vybláznili. Konkrétne sa môžete tešiť na poriadne využitie 6-palcovej dotykovej obrazovky na vašom ovládači.

Naplánujte dokonalú obranu

Hra totiž ponúka dva módy. V tom prvom musíte starostlivo naplánovať rozmiestnenie dvanástich sledovacích kamier tak, aby ste mali čo najlepší výhľad na všetky prístupové cesty. Nasleduje druhá fáza, kedy sledujete kamery a pri narušení zvereného priestoru sa prepnete na manuálne ovládanie a strieľate poväčšinou robotických nepriateľov. Šikovná spolupráca s obrazovkou na gamepade je nutná, pretože niektorí roboti sa dajú odhaliť len pomocou špeciálneho radaru.

Vymyslite nečakaný útok

Veľkú porciu zábavy však ukrýva multiplayer. Na zvolenej mape nachystáte jednotlivé vlny robotov, ktorých počet a množstvo je spočiatku obmedzené. Postupným odomykaním sa však dostane k silnejším kúskom. Ostatní hráči sa potom pokúsia vašu obranu prelomiť. V závislosti od výsledku na vás čaká bonusové ohodnotenie a prístup k ďalším modifikáciám.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Verzia

Platforma Wii U

Platforma/licencia

Platforma Wii/Wii U

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Kód:  MWU087c
Produktové číslo:  045496336202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16