Obnoviť stránku

Nintendo Wii U - Rabbids Land

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii U - Rabbids Land

Rabbids Land a králíci jsou zpět – tentokrát napadli náš oblíbený zábavní park a zaberou všechny atrakce. A rozhodně nemají v úmyslu stát v řadách jak všichni ostatní a v klidu sedět.

Objevte co zase ti Rabbids na atrakcích provedou
Hráči se vydají na dobrodružství a jejích úkolem bude pochytat Rabbids po celém zábavním parku. Navštíví více než 20 atrakcí včetně kouzelného zámku, tunelu lásky, horské dráhy a strašidelného domu.
Zábava především
Hráči využívající GamePad Wii U mohou mít kontrolu nad Rabbids v mnoha nezvyklých interakcích včetně míření, vykreslení pohybů, dotyku a kreslení na obrazovce. Některé atrakce jsou zábavnou výzvou pro hráče i jejich přátele, hra hráče tlačí k tomu, aby komunikovali jak s ovladačem, tak i mezi sebou.
Hrajte bez potřeby televize!
Můžete se bavit i mimo obrazovku, pokud se někdo chce dívat na televizi a vy chcete hrát, není to žádný problém. Můžete hrát na svém GamePadu Wii U i bez pomocí televize!
Parametry a specifikace:
Určení: Nintendo Wii U
Žánr: párty hra
Lokalizace: anglická
Hodnocení PEGI: 7+

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Strach, Násilie
Kód:  MWU050f
Produktové číslo:  3307215654910

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17