Obnoviť stránku

Nintendo Wii U – Pikmin 3

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Nintendo Wii U – Pikmin 3

Pikmin 3 je ďalšie pokračovanie akčno-strategickej a kritikmi oceňovanej série Pikmin. Preskúmate prekrásny svet plný podivných stvorení a budete ovládať mravcom podobné stvorenia – Pikminov, ktorí sa snažia prežiť.
Svet je doslova preplnený pokladmi a nepriateľmi, čo robí hru oveľa viac akčnejšou a zaujímavejšou, než kedykoľvek predtým. Hráč musí kombinovať stratégie a používať rôzne cesty k cieľu, čo znamená vysokú opätovnú hrateľnosť.
Hlavné znaky:
Môžete hrať jednako s kombináciou ovládačov Nunchuk a Wii Remote Plus, ale tiež aj s novým Wii U ovládačom GamePad.GamePad slúži ako radar. Pohyby Pikminov sa v reálnom čase prenášajú na obrazovku ovládača.
Po prejdení kola hra umožní spätné pozeranie vašich výsledkov a prehranie postupu v hre, takže sa môžete poučiť z toho, kde ste urobili chybu a tú potom napraviť efektívnejšou taktikou.
K piatim Pikminom, ktorých ste mohli stretnúť v minulých hrách, sa pridáva nový Rock Pikmin s novými vlastnosťami.
Parametre a špecifikácia:
Určenie: Nintendo Wii UŽáner: akčné RPG

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Stratégia

Hodnotenie PEGI

Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma Wii U
Edícia Základná
Kód:  MWU050r
Produktové číslo:  45496331931
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12