Obnoviť stránku

Nintendo Wii U - Marvel Avengers: Battle for Earth

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii U - Marvel Avengers: Battle for Earth

Skrullové přistáli a nastala chvíle, abyste se vtělili do vašich oblíbených superhrdinů z Marvelu a porazili nepřátele během tajné invaze. Vypusťte svého vnitřního super hrdinu v Marvel Avengers Battle For Earth!

Marvel Avengers: Battle For Earth je bez nadsázky nabušenou superhridnskou mlátičkou s tím nejlepším obsahem. Obsahuje 20 různých postav včetně Avengerů Iron Mana, Hulka, Captaina America, Thora, a také jiné oblíbené super hrdiny a záporňáky z Marvelovského světa.

Klíčové prvky:
  • Vtělte se do ikonických super hrdinů a záporňáků od Marvela –  Vyberte si z dvaceti klasických Marvelovských postav, každá se čtyřmi speciálními super schopnosti.
  • Využijte pohybové ovládání – Vyzkoušejte širokou škálu herních módů: kooperační, kampaň, arkádový, výzvy, versus, turnaje.
  • Odemykejte bonusy – Jak procházíte boji a úrovněmi, otevírají se vám unikátní kostýmy a sběratelské karty.
  • Bojujte s rozšířeným bojovým systémem – Používejte Super Attacks, Velocity Boost, Breaker, nebo Frenzy, abyste porazili nepřátele.
  • Krásný komixový styl – Inspirovaný ikonickými artworky založená na komiksu “Secret Invasion”.

Parametry a specifikace:
Určení: Nintendo Wii U
Žánr: bojovka
Lokalizace: anglická
Hodnocení PEGI: 12+

Parametre a špecifikácia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie
Kód:  MWU050d
Produktové číslo:  3307215654613

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04