Obnoviť stránku

Nintendo Wii U - Mario Party 10

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Nintendo Wii U - Mario Party 10

Séria mini hier pre viacerých hráčov

Nepozvaný hosť Bowser prišiel pokaziť najnovší diel Mario Party, tentoraz prvýkrát na konzolu Wii U. Zahrajte si priamo za Bowsera v nových Bowser párty mini hrách proti až štvorici ďalších hráčov v roliach Maria a jeho priateľov. Ovládajte Bowsera pomocou tlačidiel, pohybu a dotykovej obrazovky na Wii U gamepade a urobte v každej mini hre čo najväčšiu spúšť, zatiaľ čo sa ostatní hráči budú snažiť prežiť.

Kľúčové herné prvky

  • Prvýkrát v hernej sérii môžete pomocou gamepadu hrať za samotného Bowsera. V Bowser Party mini hrách sa jeden hráč ujme úlohy oheň-pľuvajúceho Bowsera s cieľom zapáliť, zraziť alebo odhodiť ostatných hráčov preč. Až štyria hráči s Wii ovládačmi musia spoločnými silami čeliť hráčovi Bowsera, ktorý používa Wii U GamePad. Vďaka tejto presile štyroch proti jednému ešte nikdy nebolo ničenie párty tak zábavné!
  • Ovládajte Bowsera mnohými rôznymi spôsobmi prostredníctvom Wii U gamepadu. Napríklad v minihre Bowser 's Bad Breath pohybuje Bowserov hráč celým GamePadom a snaží sa trafiť ohnivými guľami do ostatných hráčov, ktorí sa im musia vyhnúť.
  • Perfektné grafické spracovanie v HD kabátiku
  • Návykové mini hry až pre štvoricu hráčov

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Verzia

Platforma Wii U
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Wii/Wii U
Kód:  MWU075
Produktové číslo:  45496334116
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01